vitalies Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Salutare posesori de LC 80 - rasfoind net-ul la rusi am dat de o idee interesanta de scut activ pentru LC80 - dar e foarte buna ideea pentru orice masina cu punte rigida fata. Pagina este in rusa dar sunt multe poze si nu este nevoie de traducere http://www.offroad-group.com/smboard/index.php?topic=330.0 1 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Re: Scut activ pentru 80 Am tot reflectat si eu la idee , initial inspirat de scuturile pentru ATV . Am renuntat pastrind ideea in fundul sertarului , pentru ca totusi nu e de neglijat . Dar si greutatea suplimentara e de asemea prea mare ca sa fie neglijata , deci ramine ( pentru mine ) ca si pina acum ... Editat Septembrie 12, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Scut activ pentru 80 e interesant ca idee, dar pe mine personal m-ar deranja zgomotul/zdranganeala facuta de toate "articulatiile" alea dupa ce incep sa se uzeze bucsele, iar ca sa stau sa le verific/strang/gresez tot la fiecare luna, sau dupa fiecare iesire, mi se pare cam aiurea. ranforsarile alea de teava sunt cam prea "rusesti", adica la cat sunt tevile alea de solide pe acolo, nu as mai fi pus tabla aia de aluminiu, sau as fi pus-o doar de 1mm grosime cat sa protejeze de noroi/mizerie. oricum tare ideea. @vitalies: :tk "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Scut activ pentru 80 1. ideea e interesanta 2. ideea demonstreaza inca odata ca daca ai mintea odihnita, un flex si un aparat de sudura....poti face orice, ca masina nu plange si cara fiare.... 3. eu nu as pune asa ceva pe masina, numai alea sa-mi zdrangane pe dedesubt ar mai lipsi... PS i-o fi pus gresoare? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Scut activ pentru 80 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate