maxim007 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Buna ziua, vrea sa intreb pe cei care au schimbat sau au avut de lucru la schimbatul rulmentului cu ace de pe planetara pe partea cu fuzeta... S-si dori sa stiu dimensiunile rulmentului care sunt...diametru exterior x diametru interior si latimea lui. Multumesc anticipat pr un eventual raspuns. Pe toate saiturile pe care al gasit acel rulment nu am gasit si dimensiunile sale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinchiuloasa Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Re: Rulment Plantetara fata Salut ,am schimbat eu rulmentul acela...ce iti pot spune e ca nu o sa il gasesti nicaieri dupa cote,am cautat eu mult si bine ....dar il au la al padrino sucursala stefan cel mare ,aveau saptamana trecuta acum nu mai stiu dar totusi intreaba.nr lor este 0785225214 bafta,am uitat costa 80ron, sa le specifici asta . Martinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Re: Rulment Plantetara fata sal ca tot veni vb de rulmentul ala cu ace si io trebui sa ii schimb pe amandoi ,doar ca io tot nu m-am prins ce rol au aceei rulmenti ? daca nu ii mai ai bate cumva planetara ??? multumesc KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinchiuloasa Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Re: Rulment Plantetara fata Salut,rulmentul acela centreaza planetara in fuzeta si in acelas timp asigura invartirea planetarei fara vibratii in mers,fara ei se creaza o vibratie la roata groaznica...... Martinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim007 Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Re: Rulment Plantetara fata chestia e ca la mine simptomul nu e permanent... cand huruie, cand scartie, cand zgarie metalic...(odata la cateva zile...cand o apuca...cateodata merge 2 zile fara nici un sunet) am dat deocamdata intr-o zi placutele sa vad daca nu cumva e avertizorul sonor de pe ele...dar sunt cam la jumatate uzura lor...deci nu e acea tablita... Oricum am intentia sa desfac pe acolo sa vad ce se intampla... dar vreau sa imi iau acel rulment sa nu am de stat mult cu masina desfacuta... eram interesat exact de dimensiudi in ideea ca am de unde cumpara rulment "la cota" adica dupa niste dimensiuni date... ma intereseaza cel mai important interiorul si exteriorul...ca toti au is ca daca e cu 1 2 3 mm mai LAT su mai INGUST nu ar afecta prea mult... Regards Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Re: Rulment Plantetara fata sal uite codu de rulmenti MB160670 ii gasesti la alpadrino sunt 2 modele unu sunt mai ingusti uni sunt mai lati codul acesta este pentru aia mai lati KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim007 Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 Re: Rulment Plantetara fata Multumesc tutturor pt raspunsuri... am comandat de la Alpadrino acel Rulment MB160670 si azi sper sa ajunga... am dat planetara JOS ca sa schimb burduful de pe planetara de la Cutie...si am constatat ca NU MAI AM ACEL RULMENT cu ACE la locul sau...(mai exista doar CAMASA sa...) si cam atat... Iarasi am descoperit cu aceasta ocazie ca Tablita de protectie de pe planetara (acel INEL de tabla ascutit - cine a mai desfacut stie despre ce vorbesc) freca usor de FUZETA...si producea un sunet SCARTAIT foarte TARE gen senzor uzura placute frana... am ajuns sa dau jos de 2 ori etrierul si rulmentii de la ROATA (pe care i-am si schimbat cu un drum) penttu a depista acel sunet...si nu am rezolvat problema.... Sper ca azi cand o sa montez inapoi acel rulment cu ace sa dispara si sunetul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catasebi Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Re: Rulment Plantetara fata Dispare sunetul garantat. Am schimbat de vreo o luna si e liniste si pace. Dupa cate am vazut acuma pretul dat de voi, se pare ca am luat teapa. Eu am dat cu tot cu simering 180 lei, adus din HU.... Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocancel Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Re: Rulment Plantetara fata Am vazut ca acel cod e bun la 2.8 dar la motorizarea de 2.5 TD pt sasiu 3 usi,e acelasi? Am si eu acel zgomot suparator,ca un scartait metalic si vreau sa ma apuc de demontat! Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Re: Rulment Plantetara fata Incearca la Alpadrino te duci cu seria de sasiu la iei si au sigur.eventual poti suna.o zi placuta KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocancel Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Re: Rulment Plantetara fata Da.....,dar,nu prea mai e originala,in timp au fost schimbate multe pe la ea. O sa incerc asa ,ma duc cu piesa veche la mine cand o fi sa o demontez si vedem daca e la fel sau nu. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocancel Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Re: Rulment Planetara fata Am verificat si ...surpriza,zgomotul era pe spate nu pe fata. Era avertizoarele de la placute,erau tocite.Le-am schimbat si ..................perfect ! Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts