White Wolf Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Numele meu este Tavi Isbasia, sunt din Ramnicu Valcea si am 30 de ani. Nu ma consider un profesionist in ale off-road-ului, dar sper sa "prind" cate ceva de la fiecare dintre voi. Sfaturile voastre sunt binevenite si...coroborate cu pasiunea mea ptr 4x4, sper sa duca numai la lucruri bune. Ca "jucarii"am o Toyota HJ60 ( aici tre' sa ii aduc multumiri lui Max si altor baieti ptr ca m-au determinat sa o cumpar ), un Mitsubishi Pajero care urmeaza sa fie..."repus pe rotzi" ptr ca deocamdata nu este functionabil si ...o "corcitura" de Gaz69 cu Nissan Patrol ( Gaz-ul a primit intreaga platforma tehnica de la Nissan ) la care inca lucrez....sper ca nu pentru foarte mult timp de acum incolo. Mai jos, imi permit sa pun cateva poze cu subsemnatul si cu susamintitele "jucarii" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Salutari de la Ramnicu Valcea Bine ai venit si aici! :W Asa arata si masina mea acum cativa ani cand era aproape stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 18, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2008 (editat) Re: Salutari de la Ramnicu Valcea Multumesc-multumesc pentru primire... :h5 Max, crede-ma ca am vazut toate pozele existente pe net cu masina ta :1 - arata super :B In curand ( dupa ce termin ce am inceput deja ), o sa ma apuc si eu de Toyota...merita sa fie "cosmetizata" putin. Pana atunci...stau :shock: ca sa "fur" cat mai multe informatii... S-auzim de bine Tavi Editat Ianuarie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Salutari de la Ramnicu Valcea Salutare...multumesc inca o data de primire...cat despre "M"...nu prea mai e M...de fapt, nu a fost niciodata...la origine a fost un Gaz 69, iar dupa modificarile aduse...a devenit un Hibrid in toata regula. A primit motor, cutie, punti, directie suspensie si frane de Nissan Patrol. Caroseria a fost modificata major si inca mai am cate ceva de lucru la ea ( instalatia electrica si de vopsit asa cum trebuie ). Masina e inmatriculata, carte si nemere noi, deci o sa se poata circula cu ea fara probleme. Ideea e ca la un moment dat ma gandisem sa o vand, ca sa am bani sa "fac" toyota asa cum trebuie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate