Marele Alb Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Cumpar ulei uzat sau expirat de palmier, floarea soarelui si rapita. Tel 0764 903 340 & 0733 98 50 52 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Cumpar ulei uzat de palmier Cumpar si ulei hidraulic sau de transformator [ uzat sau declasat ]. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Cumpar ulei uzat de palmier uleiul de palmier la ce ajuta scuza-ma ca te intreb:) Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54218-Functionarea-unui-motor-diesel-cu-ulei-vegetal REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Cumpar si ulei hidraulic sau de transformator [ uzat sau declasat ]. ............. Valabil pt toate tipurile de ulei alimentare si tehnice..,. ................. Cumpar...cumpar...cumpar.....uleioase. ................ Astept sa goliti tigaile...sau mai stiu eu ce... ................ Interesat sa achizitionez ulei. Editat Mai 6, 2013 de Astral Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Cumpar ulei uzat de palmier Astept provincia ... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Cumpar ulei uzat de palmier De actualitate. Tel 0764 903 340 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Cumpar ulei uzat de palmier Cumpar. 0764903340 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate