Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inaltatoare arc elicoidal universal?

sorinthelion

Postări Recomandate

are cineva idee unde pot gasi inaltatoare arc elicoidal universal (sau ptr mitsubishi pajero junior model 96)?am vazut la iron man dar e 25E bucata(http://www.ironman4x4.ro/category.php?id_category=64).ma gandeam ca poate stie cineva o solutie mai ieftina,adica o modificare/adaptare de la altceva gen jimny,vitara!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inaltatoare arc elicoidal universal?

Am eu doua inaltatoare de arcuri din cauciuc, dar trebuie sa le caut si sa le masor pentru ca nu stiu pentru ce masina sunt.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu exista asa ceva ca "inaltatoare universale"... Si pentru ca nu exista, se pune mana pe subler, se fac masuratori, si apoi se procedeaza astfel:

1438016820_Inaltatoareinlucru1.thumb.jpg.28ab246d61d347b8683357f6c48b20e5.jpg

Si la final, daca ai masurat bine si stii ce vrei, toata lumea va fi fericita...

Dragos

Link spre comentariu

Astea de cauciuc zici ca sunt dalea de dacie papuc ...dupa dimensiune si constructie!

Pe de alta parte suspensile astea ie ca telefoanele mobile, de fapt alea care orice ie numai telefoane mobile nu ... ifon1, ifon 2, ifon "gatu masii silvar", ifon "gatu masii blec" samd...:ha:

Asta e moda in 2012, ce sa-i faci ...inaltatoare de arc ... nu se mai poarta teava de sonda sudata de punti, nu ne mai place ... :br:ha:

La intrebarea "de ce iti faci SL la masina" ...cati ar fi tentati sa nu raspunda "sa arate bine"??? :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Poate nu vrea omu' sa se puna cu sudura pe masina si alege varianta ieftina, inaltatoare de cauciuc. Eu le-am luat anul trecut pentru ca la flexari in viraje atingea roata in contraaripa. Pana la urma, dupa ce am citit o seara (cateva etichete) si o indelunga meditatie, am ales sa pun sub cotet punti de Patrol impreuna cu un SL de 3". Diferenta de pret intre inaltatoarele din poze si modificarile facute de mine... vreo 2499 E, satisfactia...priceless (in plus, nu m-am plictisit deloc toata vara).

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Cel putin tu ai citit etichetichele alea , deci s-ar putea sa ai o scuza ....

La arcurile de Patrol se cam potrivesc inaltatoarele de Dacie .... si daca arcurile de Patrol merg si pe Pajero , ...poate ca e o coincidenta fericita de diametre si poti folosi inaltatoarele de Dacie pe Pajero ....

E prea dimineata ? Ce naiba , nici eu nu inteleg ce-am scris !

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

am efectuat masuratorile de rigoare-diametru exterior 120mm;diametru interior 100mm->rezulta ca arcurile au 10 mm grosime iar prin interiorul lui trece amortizorul(suspensie de tip mcpherson),deci spatiu limitat la inaltator(baza arcului).referitor la ce inaltatoare are wolfman--sunt un pic prea mari!:shock:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare