ghostface Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 are idee cineva daca se potriveste gemuletul mic fix(cel care nu se deschide) de la portierele spate de la pajero lung la galloper lung? din pacate foamea din Romania a dus la spargerea masinii respectiv a acelui gemulet...este vorba de portiera stanga spate... ma gandesc ca am mult mai mari sanse sa gasesc la dezmembrari geam de pajero decat de galloper... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: geam fix usa spate Da, se potriveste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: geam fix usa spate multumesc sefulik , deja se usureaza cautarea... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: geam fix usa spate Daca imi faci o poza la chederul geamului (cu tot cu usa) pot sa-ti fac rost de geamul respectiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: geam fix usa spate ieri am masurat la un pajero mk2 (1996) geamul si nu se potriveste....poate or merge astea de pajero mk1... voi reveni cu poze "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: geam fix usa spate ieri am masurat la un pajero mk2 (1996) geamul si nu se potriveste....poate or merge astea de pajero mk1... voi reveni cu poze exista in tg mures un galloper in dezmembrare,de acolo am l,uat un etrier,iti dau nr de telefon si vb cu ei poate mai au geamul 0741092441 dezmembrari dogaru Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: geam fix usa spate ms catalin! ii voi contacta pt ca imi trebuie si o tripla dreapta spate(cea cu ceata), si un buton de avarii(modelul de pe consola centrala a bordului); "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: geam fix usa spate Daca imi trimiteai poza cu usa ta, probabil azi il montai pe masina. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: geam fix usa spate ms catalin! ii voi contacta pt ca imi trebuie si o tripla dreapta spate(cea cu ceata), si un buton de avarii(modelul de pe consola centrala a bordului); sau ebay :D Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate