Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Garmin R.O.A.D. 2012

dsabau
 Share

Recommended Posts

A incercat cineva sa navigheze cu R.O.A.D. 2012 in off-road? Este prezentata ca si o harta care contine: "trasee offroad,poteci,trasee montane,etc foarte bine detaliate"...

sau "ROAD2012.40 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual."

Poate cineva sa imi spuna daca este intr-adevar asa de buna pecat o lauda cei care o vand? Multumesc!

Re: Garmin R.O.A.D. 2012

E bine sa vezi la cineva ,eu o am instalata pe un Garmin Astro 320 si pentru zona in care il folosesc nu prea .......,sint zone ,mai ales cele de interes turistic, unde chiar e destul de detailata harta.

Multumesc! Mi-am facut si eu timp si am trecut pe la Garmin Romania in Bucuresti. M-am jucat acolo un pic cu R.O.A.D. 2012 si nu mi s-a parut majora (pentru off road) diferenta fata de R.O.A.D 2008 (care nu m-a multumit) asa incat am renuntat sa il cumpar:grin:.

Cred ca solutia este Ozi+Mobac+Google Maps... Cel putin asta experimentez acum...

Edited by dsabau

• 11 months later...

Multumesc! Mi-am facut si eu timp si am trecut pe la Garmin Romania in Bucuresti. M-am jucat acolo un pic cu R.O.A.D. 2012 si nu mi s-a parut majora (pentru off road) diferenta fata de R.O.A.D 2008 (care nu m-a multumit) asa incat am renuntat sa il cumpar:grin:.

Cred ca solutia este Ozi+Mobac+Google Maps... Cel putin asta experimentez acum...

mi-am pus eu ROAD 2013 platind-o pina la adinci batrinete...nici o scofala in off. poate confirma si omoroka care a fost foarte dezamagit de "ajutorul" primit in TOE 2013....

• 3 months later...

Am gasit un anunt de genul pe un site cunoscut unde se vinde cumpara- orice.

Intrebarea este, merita efortul?

""Instalam cea mai noua harta a Europei (seria 2014. 30- lansata octombrie !) pe receptoarele GPS Garmin- harta Romaniei f f detaliata. Pe aparate compatibile se poate instala si o harta topo a Romaniei cu detalii mai amanuntite(pt tracking, hiking, delta dunarii detaliata, carari montane, etc)""

Are cineva asa ceva?

Totul la pretul derizoriu de 50 lei.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Intrebarea este, merita efortul?

.........

Totul la pretul derizoriu de 50 lei.

Am pus si eu tot dintr-un anunț, altceva, pt asfalt, şi merge brici. Deci merită. Dacă e serios "instalatorul".

Salut! Hartile se gasesc pe Piratebay.sx. Cei care le vand si instaleaza tot de acolo le procura. Nu dati bani degeaba. Tutorialul de instalare se afla intr-un .doc care se descarca o data cu software-ul. Eu asa imi fac actulizarile la GPS-ul Garmin de ceva ani. Bafta!

O sa caut la pirati.

Am fost la persoana respectiva, a incercat dar era un pic cam pe dinafara,zic eu.....M-am ales cu Garmin 2014 pe un card de 8G,cu Garmin 2014 East Europe pe un card de 2G, ambele nu merg pe scula mea, Dakota 20.... cred ca-s din cauza lui nu din cauza aparatului meu....

Am Road 2009 instalat pe aparat de cind il am~1 an si jumatate.merge perfect.Hartile astea la vede,dar nu le incarca,omul a spus ca din cauza cardurilor....

Am cautat acum pe pagina de Garmin spune ca merge card de 32.Problema este sa nu fie harta mai mare de 4G si nici un una din harti nu-i mare de 4g -europa are 3,2 sau 3,4G si Estul EU are 1,4G ca a intrat pe cardul de 2G.

O sa ma uit la pirati poate reusesc singur....

Alte idei sau disponibili sa ma ajute, va rog? Dau bere...:grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Pentru Romania onroad din punctul meu de vedere cea mai buna harta pentru Garmin este ROAD ultima versiune. Am una pentru masina 'civila'. Din pacate pentru pirati este foarte bine protejata si din cate stiu eu nu poate fi folosita pe alte device-uri in lipsa unui fisier de activare care functioneaza doar pe dievice-ul respectiv.

In rest sunt clonele de openstreetmap care mie mi se par OK pentru off road.

Edited by dsabau

dsabau@,Buna seara

Ai punctat foarte bine...

Din 2006,am cumparat ROAD-ul,cu update' pe viata... la momentul respectiv,se vindea cu update pentru 3 aparate Garmin...

Astazi,beneficiez,cei drept de update,la fiecare reactualizare dar, nu mai este valabila oferta pentru 3 aparate...

Asa ca,daca se incearca folosirea unui update pe mai multe aparate,cel mai probabil rezultatul va fi sortit esecului...

Respect,

Costel

Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010

VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003

Suzuki GSR 600,98 cp-2007

Domnilor, multumesc de intervebtie dar....nu ati citit atent subiectul, si ati tras concluzii muuuult pe linga.

Aparat -Garmin Dakota 20 -1,5 ani.

Harta perfect functionala si update- Road 2009 si harata de baza a lumii cu care a venit aparatul,folosite la trekking,trasee cu canoea,trasee munte,offroad,si alte prostii in aer liber-perfect multumit de rezultate pina acum

Ce mai vroiam eu acum-- noua Harta Garmin 2014,zice-se cea mai completa, pentru masina- nu atit pentru navigat cu masina, cit pentru ajuns in localitatea x , pe strada Victoriei la nr Y....conform job actual, fara sa caut-intreb pe toata lumea, si fara sa-mi iau un alt GPS pt masina dedicat,pe care ar trebui sa-l montez-demontez de 5-7 ori pe zi .....

Pe site Garmin pt Update 2014.30 parca, scrie clar ca merge la aparatul meu-Dakota 20 atit in varianta pe card cit si in varianta download.

La pirati am gasit diferite variante de Europa de 1.9G la 3,4G insa nicaieri nu-i specificat ca merge si pe aparte de trekking, doar pt cele dedicate auto-Nuvi. XXX

Varinata originala in WE asta, cu Vinerea neagra este ~250 lei cu update.LA banii astia imi iau un aparat GPS nou, dedicat....

Alte idei la subiect,va rog?Adica rezolvare,va rog?

LE Acum am inteles- am postat eu in topicul ROAD 2012...

Am ROAD, repet, vroiam sa instalez Garmin City Navigator 2014 ma luat valul cu ROAD-ul . poti instala in Dakota sta cite harti vrei si ce harti vrei,pe Card,le foloseste dupa cum vrei, combinate sau una cite una, in functie de ce alegi....

deci Garmin CN 2014 pt Eu sau macar RO? :grin:

Edited by RZV

Daca harta din City Navigator este in regula (este deblocata) ar trebui sa mearga si pe Dakota. Seria Dakota merge (inclusiv modelul de baza) si cu harti rutabile. Daca la tine nu functioneaza eu vad doua posibile probleme (poate mai sunt si altele):

- harta instalata de tine nu este deblocata

- nu ai lasat harta din City Navigator ca si singura harta activa

Salut. Rzv, iti pot da pe pm un link catre un site de transfer pe care iti incarc ultima harta completa europe 2014.30. Copiezi harta pe card dupa ce creezi un folder numit garmin.

multumesc.

1. am lasat singura harta activa -enabled CN 2014.. nu merge,

2. Probabil ca nu este deblocata,dar omul spunea ca a mers pe alte deviceuri....nu stiu ce sa spun

Cristi, astept link,te rog.

Formatat card, asteptat transfer. ro, pus tot in regula pe card, implementat in Garmin Dakota 20...le fel ca si cealalta harta.imi arata harta , tarile, si cu zoom din zona militari nu-mi arata nimic. Am diferite puncte si atit, nu incarca nimic. la fel mergea si harta pusa inainte. ce drek o avea? ma las pagubas....Multumesc, o sa incerc harta de pe card pe un gps al unui cunoscut sa vad ca merge....

Formatat card, asteptat transfer. ro, pus tot in regula pe card, implementat in Garmin Dakota 20...le fel ca si cealalta harta.imi arata harta , tarile, si cu zoom din zona militari nu-mi arata nimic. Am diferite puncte si atit, nu incarca nimic. la fel mergea si harta pusa inainte. ce drek o avea? ma las pagubas....Multumesc, o sa incerc harta de pe card pe un gps al unui cunoscut sa vad ca merge....

Razvanele, daca ai luat aparatul cu licenta ROAD, iti vei blestema ziua in care ai facut aceasta alegere. Nu stiu ce sfatuitor a avut domnul Bogdan Condurateanu, dar daca nu descarci ultimile modificari, aparatul devine inutilizabil. Oricum cu acest ROAD nu am ajuns niciodata acasa, in Bucuresti.

P.S. Daca este cu licenta mergi langa Ateneu pe Franklin la Sheba

Edited by pitonul
Rubicon 2.8

Salut! Probabil ca Gps-ul tau de generatie mai noua are un sistem de protectie. Eu folosesc harta pe care ti-am dat-o pe 3 sisteme total diferite - un Gvn 53, nuvi 350 si pe un nokia cu garmin mobile. Mentionez ca am instalat-o si pe alte nuvi si functioneaza perfect. Ai actualizat softul Gps-ului cu webupdater-ul de pe site-ul Garmin?

Salut! Probabil ca Gps-ul tau de generatie mai noua are un sistem de protectie. Eu folosesc harta pe care ti-am dat-o pe 3 sisteme total diferite - un Gvn 53, nuvi 350 si pe un nokia cu garmin mobile. Mentionez ca am instalat-o si pe alte nuvi si functioneaza perfect. Ai actualizat softul Gps-ului cu webupdater-ul de pe site-ul Garmin?

Nu, nu am facut update de soft.La fel spunea si tipul cu hartile tot ce-i nuvi xxx merge cu harta lui...

@Pitonul- am luat gps fara ROAD,de nou,vine gol vine cu o harata a lumii de baza si atit.ROAD am pus eu pentru diverse aplicatii la iarba verde,ca de navigat cu ROAD pe strada,mai subtire.

@Yonut- cine stie cu Garmin si harti? nenea ala recomandat de Pitonul?

@Yonut- cine stie cu Garmin si harti? nenea ala recomandat de Pitonul?

Nu Razvan, este vorba de altcineva, dar daca vrei iti pot da nr. de tel. al celui recomandat de Ion, tipul fiind foarte bine pregatit si serios. Eu iti recomandam reprezentanta Garmin in cazul cumpararii cu licenta a ROAD-ului

Rubicon 2.8

Nu Razvan, este vorba de altcineva, dar daca vrei iti pot da nr. de tel. al celui recomandat de Ion, tipul fiind foarte bine pregatit si serios. Eu iti recomandam reprezentanta Garmin in cazul cumpararii cu licenta a ROAD-ului

Road 2009 am instalat. Vinzatorul "gri"ma asigurat ca pot sa fac up date la ROAD, dar mi-a specificat clar ca nu este cu licenta, este /a fost manvrat de el...

Asadar, adio reprezentanta.Am nevoie de o persoana care stie foarte bine cu ce se maninca, fara sa-mi buseasca aparatul incercind si fara sa-mi ofere o nota de plata de WE la munte :ha2:ha2

astept tel pe PM , te rog...

Toate Garminurile mele au trecut pe la el ... Si a facut de fiecare data treaba buna. Acum ce sa zic ...nu e nici fundatie si nici nu va pleca la munte pe banii tai ... :grin:

Reprezentanta Garmin sau ma rog aia din centru care isi zic reprezentanta sunt pilaf dpdv al consilierii si in plus toate produsele de la ei de pe raft contin ceva metale rare prin ele intr-o cantitate in general mai mare decat de obicei (aur, argint, platina sau chiar diamante in unele cazuri:ha:). O singura data le-am calcat pragul acum ceva timp si am constatat ca am intrat in vreun magazin de avioane, iahturi sau masini foarte rare iar cand i-am intrebat ceva parca i-am injurat de masa ...:grin:

De atunci merg la tipul asta, am cumparat de la el cateva aparate (aduce Garmin din State) si mi-a resoftat alte cateva. De fiecare data am fost multumit ...

Sper ca dupa ce iti va strica tie scula ...eu sa-mi iau comisionul si sa traiesc fericit din acei bani pana la adanci batraneti (ce bani de munte?!)...:ha:

Tu stii cel mai bine ce iti trebuie de fapt! :wink:

Edited by Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Reprezentanta Garmin sau ma rog aia din centru care isi zic reprezentanta sunt pilaf dpdv al consilierii

Ioane, daca ai navigat dupa ROAD, sigur n-ai nimerit la ei, ci, cine stie pe ce gang intrasi. Privind consilierea, normal ca nepunand botul la gainarii, erau sau sunt sau este ca a ramas doar unul, pilaf.

Edited by Astral
Rubicon 2.8

Toate Garminurile mele au trecut pe la el ... Si a facut de fiecare data treaba buna. Acum ce sa zic ...nu e nici fundatie si nici nu va pleca la munte pe banii tai ... :grin:

Reprezentanta Garmin sau ma rog aia din centru care isi zic reprezentanta sunt pilaf dpdv al consilierii si in plus toate produsele de la ei de pe raft contin ceva metale rare prin ele intr-o cantitate in general mai mare decat de obicei (aur, argint, platina sau chiar diamante in unele cazuri:ha:). O singura data le-am calcat pragul acum ceva timp si am constatat ca am intrat in vreun magazin de avioane, iahturi sau masini foarte rare iar cand i-am intrebat ceva parca i-am injurat de masa ...:grin:

De atunci merg la tipul asta, am cumparat de la el cateva aparate (aduce Garmin din State) si mi-a resoftat alte cateva. De fiecare data am fost multumit ...

Sper ca dupa ce iti va strica tie scula ...eu sa-mi iau comisionul si sa traiesc fericit din acei bani pana la adanci batraneti (ce bani de munte?!)...:ha:

Tu stii cel mai bine ce iti trebuie de fapt! :wink:

Intimplator, avem acelasi furnizor gri, dar tu nu ai spus cine este,doar te-ai laudat ca ai om :ha: Noroc ca mi-a trimis Pitonul PM.....app de comisoane...la munca nu la intins mina, huligan pletos :ha::ha: auzi, munte,berea si cafeaua nu-ti mai plac :ha::ha: ....

Si de stricat,daca un geniu al tehnicii sterge ceva din memeoria aparatului ca nu stie ce este,experimentind butonul Delete......mai fac un drum la prietenul nostru comun pentru reimprospatare soft si harti....care-i in partea cealalta a orasului pentru mine, aprops

Multumesc mult Domnilor,de ajutor.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use