Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Teparii service-urilor !

worldscape

Postări Recomandate

Clienti TEPARI !!!

In atentia service-urilor, feriti-va de umatorul client:

Antonio-Florian Dines / Vali ( Valentin ) Florea ( al doilea face pe angajatul, avocatul primului )

...e ala cu Saormeriile Dines si restaurantul Il Cantuccio

fac comenzi de tunning si reparatii la masini, nu platesc, inclusiv ajung pana acolo ca vin cu baietasi de cartier si isi "fura" (iau cu japca) masina din service !!!

pana in acest moment au tras teapa la un atelier de vopsitorie, mie si lui marius lupu.... suma totala de cca. 15000 RON ... probabil mai sunt si altii pagubiti.

Editat de Astral

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori

Clienti TEPARI !!!

In atentia service-urilor, feritiva de umatorul client:

Antonio-Florian Dines / Vali ( Valentin ) Florea ( al doilea face pe angajatul, avocatul primului )

...e ala cu Saormeriile Dines si restaurantul Il Cantuccio

fac comenzi de tuning si reparatii la masini, nu platesc, inclusiv ajung pana acolo ca vin cu baietasi de cartier si i-si "fura" (iau cu japca) masina din service !!!

pana in acest moment au tras teapa la un atelier de vopsitorie, mie si lui marius lupu.... suma totala de cca. 15000 RON ... probabil mai sunt si altii pagubiti.

Pai dvs ati facut ceva reclamatie la police ??

-Asta se numeste TILHARIE cu violenta nene !!!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Pai dvs ati facut ceva reclamatie la police ??

-Asta se numeste TILHARIE cu violenta nene !!!

reclamatia la politie s-a facut si cum am facut-o asa ne-am bagat-o undeva... ne-au spus sa ii dam in judecata, deoarece ei nu iau nici o masura atata timp cat nu exista o dovata de la medico-legala de violentare a angajatilor.... ca de aia platim taxe !

deja s-a demarat o actiune in instanta pt recuperarea prejudiciului facturat, dar din pacate partial, deoarece facturile de manopera nu si le-ai ridicat si semnat si mai mult ca sigur nu o sa le recunoasca, iar sa demonstrezi in instanta cu inregistrarile de pe camerele video ca i sau facut anumite lucrari este foare greu...asta in cazul nostru, in cazul vopsitoriei e aproape imposibil sa demonstreze ca are sa recupereze bani....

pe scurt ideea este sa va feriti de ei daca auziti aceste nume...

Link spre comentariu

reclamatia la politie s-a facut si cum am facut-o asa ne-am bagat-o undeva... ne-au spus sa ii dam in judecata, deoarece ei nu iau nici o masura atata timp cat nu exista o dovata de la medico-legala de violentare a angajatilor.... ca de aia platim taxe !

deja s-a demarat o actiune in instanta pt recuperarea prejudiciului facturat, dar din pacate partial, deoarece facturile de manopera nu si le-ai ridicat si semnat si mai mult ca sigur nu o sa le recunoasca, iar sa demonstrezi in instanta cu inregistrarile de pe camerele video ca i sau facut anumite lucrari este foare greu...asta in cazul nostru, in cazul vopsitoriei e aproape imposibil sa demonstreze ca are sa recupereze bani....

pe scurt ideea este sa va feriti de ei daca auziti aceste nume...

Dragul meu avand in vedere ca traiesti intr-o tara unde 80% sunt maimutoi si manelisti unde legea insolventei este la ea acasa nu cred ca vei recupera bani niciodata prin instanta.

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Re: Teparii service-urilor !

mai bine va angajati si voi niste recuperatori

sigur sunt prin bucuresti destui

eu si daca nu as recupera nici un ban numa de ciuda ias angaja

le zici ma fratilor am atata de recuperat cat vreti voi si gata.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

ii avem cica angajati pe banii nostrii pe guvernanti si pe astia de la justitie :ha:

Ideea este ca sa fiti atenti, o sa pun si poze cu masinile, ca sa le recunoasteti daca le vedeti...sa il intreb si pe vopsitor daca are poze cu BMW-ul....

Link spre comentariu

ii avem cica angajati pe banii nostrii pe guvernanti si pe astia de la justitie :ha:

Ideea este ca sa fiti atenti, o sa pun si poze cu masinile, ca sa le recunoasteti daca le vedeti...sa il intreb si pe vopsitor daca are poze cu BMW-ul....

Asta nu inseamna ca suntem si respectati noi cei care platim impozite ,din acest motiv eu unul din decembrie v-am pupat si am plecat.

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Parerea mea personala (poate o sa ziceti ca stau la umbra monitorului) este ca violenta nu rezolva mare lucru. Punerea focului si distrugerea masinilor (razbunarea fizica) iti poate aduce un dosar la militie si eventual satisfactia teparului.

Ideea mea este asta: daca in viata ai de pierdut ceva si chiar nu mai e nimic de facut macar sa minimizezi efectele "pagubelor", trebuie sa inveti (stii) sa pierzi!

Am castigat si pierdut in viata destul si destule ...deci sa zicem ca vorbesc usor si din experienta. Nu sunt un "resemnat", dar in ultimii ani am invatat ca nici o fapta buna sau "buna" nu ramane niciodata nepedepsita! :wink: Mai devreme sau mai tarziu, costul acelei fapte e achitat, intr-un fel sau altul! :grin:

Topicul este bun ptr informare dar usor irelevant in rezolvarea situatiei.

Editat de Yonutz
  • Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Razbunarea este arma prostului. Pe toti ne macina faptele mizerabile care le fac altii si rascoleste in noi dorinta de razbunare dar asta nu rezolva absolut nimic. Padure fara uscaturi nu exista iar desteptul intotdeauna cedeaza primul.

Asa cum a spus si Yonutz; totul se plateste in viata asta, mai devreme sau mai tarziu, dar se plateste.

Link spre comentariu

"Desteptul cedeaza intordeauna primul" Suna filozofic, pacifist, crestineste, dar oare nu d'aia e plina lumea de smecheri? Poate am imbatranit, dar am inceput sa ma satur sa fiu ala mai destept. Yonutz, o fi OK sa astepti justitia divina, dar aia nu te ajuta cand stai noaptea cu ochii in tavan si te gandesti de unde acoperi paguba sau cand te consumi gandindu-te unde ai gresit de esti aspirator de tepari. Si data viitoare poate ca te comporti de cco cu un client de buna credinta pentru ca te inveti sa sufli si in iaurt.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Zoli,

Cum spuneam mai sus ...e parerea mea personala si ATAT! Nu este obligatoriu sa fie impartasita si de altii ...

"Smecherii" sa fi sigur ca au si ei nasii lor ... nimeni nu ramane "nebotezat"! :wink:

Avand in vedere ca subiectul acestei discutii se leaga de o masina si de ateliere de intretinere/modificare 4x4 si oferta este oarecum limitata in domeniu ... cred ca pe viitor oamenillor de acest gen li se vor aplica tehnica "flit sau banii pe capota" ...(eu personal as opta ptr prima varianta) :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu nu sunt adeptul ciobanului din Miorita sau sa intorc obrazul ... Daca eram intr-o societate normala, da, sa faca legea (autoritatile) dreptate. Dar cand suni la politie ca esti atacat de tigani (un clan renumit) si politia iti inchide telefonul in nas, ce faci? Exemple sunt multe ...

Ideea e ca daca faci ceva, fa-o inteligent.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Am inteles din prima Yonutz, nu te indoi de asta. Si parerea mea a fost tot una strict personala, nu incerc sa per/convertesc pe nima'. In plus, faceti ce zice popa, nu ce face popa, ca sunt cel fraieribil din cati cunosc. probabil de aceea si iubesc atat de tare teparii.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Dincolo de regretul faptelor ce l-au incercat pe colegul si colaboratorul meu Worldscape, o sa exprim si eu o opinie:

1. Pt a te indrepta juridic impotriva unui client, trebuie ca tu insuti sa lucrezi legal, asta insemnand:

- autorizatie Primarie

- autorizatie RAR

- certificat capabilitate tehnica pt cel ce conduce activitatea

- autorizatie mediu ....etc, etc

- mecanici cu carte de munca si instruiti

Adica chestii ce costa niste bani in fiecare an, si in plus inseamna alergatura, audit-uri, re-certificar scule (gen cheie dinamometrica, sublere, truse trioboare etc, etc)

2. Masina intra in lucru dupa deschiderea notei de comanda si obtinerea acordului/semnaturii clientului de efectuare a operatiunilor in cauza.

3. In situatia masinilor "pe firma" , trebuie o delegatie de la firma precum ca cetateanul care aduce masina este imputernicit sa semneze si sa ia decizii ce implica raspunderea platilor aferente operatiunilor efectuate.

Nu poti lucra "la coltul strazii" bucurandu-te de faptul ca ai cheltuieli minine, pret exceptional in oferta (fata de cei legali) si implicit maxim de profit prin neplata de taxe si autorizatii si apoi sa injuri statul ca nu te protejeaza in fata unor escroci ce nu iti platesc serviciile.

Pt oricine lucreaza in asa fel, riscul de a fi victima unor asemenea specimene e maxim.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Presupunem ca avem un service care respecta toate regulile lui nissan4x4, ba suplimentar si-a platit intotdeauna pana la ultimul banut toate impozitele si taxele, nu a folosit nici macar un minut de munca la negru, e la zi cu protectia muncii, fisele medicale si alte minuni. Oare mascatii vor sta la rand sa apere un asemenea contribuabil constiincios? Procesul pentru recuperarea banilor va dura mai putin?

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare