u2_2 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Presupunem ca avem un service care respecta toate regulile lui nissan4x4, ba suplimentar si-a platit intotdeauna pana la ultimul banut toate impozitele si taxele, nu a folosit nici macar un minut de munca la negru, e la zi cu protectia muncii, fisele medicale si alte minuni. Oare mascatii vor sta la rand sa apere un asemenea contribuabil constiincios? Procesul pentru recuperarea banilor va dura mai putin? Nu, dar asta nu inseamna ca este ceva rau sa ai pravalia in legalitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Presupunem ca avem un service care respecta toate regulile lui nissan4x4, ? Procesul pentru recuperarea banilor va dura mai putin? Fara aceste reguli enumerate de nissan4x4, nu poate exista procesul de care vorbesti. E trist ca exista specimene din-astea, si revoltator este ca deja au un "modus operandi" si o fac sistematic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Din pacate cunosc si cazuri de service-uri complet in regula (dpvd legal) insa prestatia este ... 0. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Re: Teparii service-urilor ! Presupunem ca avem un service care respecta toate regulile lui nissan4x4, ba suplimentar si-a platit intotdeauna pana la ultimul banut toate impozitele si taxele, nu a folosit nici macar un minut de munca la negru, e la zi cu protectia muncii, fisele medicale si alte minuni. Oare mascatii vor sta la rand sa apere un asemenea contribuabil constiincios? Procesul pentru recuperarea banilor va dura mai putin? Rastalmacesti lucrurile. Fiind legal ai posibilitatea de a actiona in demersul recuperarii banilor. In cazul de fata, eu unul as fi mers direct si as fi depus plangere penala pt infractiunea de furt calificat, avand in vedere ca omul a luat cu japca piese si servicii de ale mele. Ma constituiam si parte civila in procesul penal pt recuperarea prejudiciului. Tii jucam din avocati si tribunal pana sarea untul din ei........ Assssaaa, "ilegal", esti la bunul plac al interlopului ce nu vrea sa plateasca. Daca itin trimite "mediul" pe cap............ amenda este undeva pe la 10.000E, ITM-ul - 2500E/lucrator fara acte , etc, etc. E evident ca riscul unor asemenea amenzi nu o sa te faca sa depui plangere impotriva interlopului. Si ei stiu chestia asta, de asta vizeaza "amaratzi" fara acte ca sa ii arda... Esti legal? Vine controlul, isi baga nasul , verifica , scrie acte si pleaca ....pa bonjour Dar fiecare face dupa cum il taie capul, eu constat ca pierderea suferita este mult mai mare decat costul autorizatiilor . Orice atelier, si oricine doreste informatii despre cum pot obtine autorizatiile, poate sa imi dea PM si ii explic care sunt pasii. Demersurile sunt relativ simple. E pacat ca niste nemernici sa profite de munca dvs... Editat Septembrie 25, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Din pacate cunosc si cazuri de service-uri complet in regula (dpvd legal) insa prestatia este ... 0. Si eu stiu, dar ce legatura are cu discutia de fata? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! De acum, eu nu mai mai duc la Dines... Gresit ce-ar fi sa mergem vreo 20-30 , sa bem si sa bem si sa mancam in contul datoriei pe care o are fata de colegul Worldscape.... Facem compensare....... ...........hmm, cam asta ar trebui sa fie atitudinea... Dines, cu certitudine citesti ceea ce scrie aici ............... V E N I M !:4079862908: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Dines, cu certitudine citesti ceea ce scrie aici ............... V E N I M !:4079862908: Nea Luigi, o mica greseala: :no1 nu la Dines trebuie mers ci la Il Cantuccio! Si nu 20-30...mai degraba 100-150 (desi nu incap atatia acolo)! Si in nici un caz cu:4079862908: ci cu meniu complet...chiar si suplimente:x:x:x It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Si eu stiu, dar ce legatura are cu discutia de fata? Pana la urma: a) omului nu i s-a platit serviciul/serviciile prestat/prestate, deci are o paguba b) chiar daca omul nu e autorizat, asta nu-l transforma in target-ul tepuitorilor. (*) Pe acest principiu, domnule Luigi, am putea sa batjocorim un om al strazii, ca daca nu are buletin, poate ca i s-a pierdut si urma la Evidenta Populatiei nu ? (Legatura pe care n-ati observat-o). Drumul justitiei este unul sinuos si pp muuuuult timp si muuuuulti nervi. Offtopic (daca e cazul se poate sterge): Si ca tot veni taina si apucaram un pic offtopic, cam greu sa fii cu toate in regula (nu din reavointa, ci din cauza legislatiei interpretabile). Sunt Stan Patitul si aici - dar in domeniul hranei pentru animale, nu in domeniul auto. Si ca sa fiu clar - nu discut despre jocuri de culise (in fond, orice afacere are la baza si ceva de genul asta). Zoly a punctat foarte corect - din nefericire, oamenii care sunt corecti au tot timpul cel mai mult de suferit. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu cele spuse. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Re: Teparii service-urilor ! Dincolo de regretul faptelor ce l-au incercat pe colegul si colaboratorul meu Worldscape, o sa exprim si eu o opinie: 1. Pt a te indrepta juridic impotriva unui client, trebuie ca tu insuti sa lucrezi legal, asta insemnand: - autorizatie Primarie - autorizatie RAR - certificat capabilitate tehnica pt cel ce conduce activitatea - autorizatie mediu ....etc, etc - mecanici cu carte de munca si instruiti ...... la mine din pacate nu este vorba de reparatie, ci de niste facturi de accesorii, piese si componente neplatite integral si care au fost montate pe masina... respectiv, bara spate cu sistem de tractare, softop, bikinitop, deck cover, presuri interior, manere schimbatoare, cotiera.....etc. cu vopsitoria e alta poveste si aia nu e facuta la mine ci la unul din vopsitorii cu care lucrez, doar am aflat ca i-au dat si lui teapa cu un BMW, independent de intamplarea cu mine. Revenind: plangerea la Politie a fost facuta, "precum clientului : Ancodin Food SRL, i-au fost montate o serie de accesorii pe masina in garajul firmei furnizoare, patronul Ancodin ( Antonio Dines) s-a urcat la volan si a iesit pe poarta garajului firmei, profitand de neatentia angajatului care era in discutie cu asociatul lui, cu accesoriile montate fara sa finalizeze plata acestor accesorii. Iar angajatii firmei a fost blocati / retinuti sa il opreasca de asociatul si angajatii susnumitilor care venisera cu el...." cu alte cuvinte si-a furat masina fara sa plateasca... nefiind vorba de un service... Raspunsul celor de la Politie a fost ca ei pot sa i-a nota de plangere, dar pentru recuperarea prejudiciului trebuie sa ne adresam instantei atata timp cat exista facturi pentru Accesoriile / piesele vandute si neachitate integral... fapta de furt nu o pot lua in considerare atata timp cat exista facturi neplatite !!! Editat Septembrie 25, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Ar fi o idee buna sa mergem vreo 100 sa mancam si sa bem ....cand vin cu nota de plata le punem facturile neachitate in plic :)) ... si de spaga sa si-o ia de la patron :D ... doar sa nu ne doara stomacul dupa ce ajungem acasa de la mancare Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Laure , iti doresc succes. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Teparii service-urilor ! Laure , iti doresc succes. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui. Laurica, daca ai nevoie, te pot ajuta cu ceva certifcate de garantie ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate