Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Domnilor,

Am nevoie de putin ajutor!

Incerc sa ma conectez la reteaua de gaze - am deja 2 proiecte facute de Distrigaz(pe baza schitei lor gresite) acum il astept pe cel de-al treiea

Ma poate ajuta cineva doar sa urgentez procesul? ca iarna se apropie.....

Orice sfat e bine venit!!!!

PS: colaborez cu firma imputernicita care s-a ocupat de toate actele dar si ei sunt legati de maini...

am sunat la call-center-ul lor si acolo mi-a spus sa astept....sa sun saptamana viitoare...

Cunoaste cineva sistemul? termenele lor .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI

Termenul dupa faza de proiect e cam de 90 de zile.

Salut, sa stii ca dupa proiect la mine sau miscat cam intr-o luna...poate am avut un pic de noroc...

Problema mea este ca s-a intarziat ca sau facut 2 schite gresite acum sunt la a 3-a

Astazi a trecut a treia calculatie de sedinta de CT adica de capete terminale spre sa se miste lucrurile..

Oricum daca are cineva o conexiune si ma poate ajuta sa dea un semn aici pe PM ...

Link spre comentariu

Rabdare si tutun,

la fel am si eu.....probleme:

- adresa de corespondenta gresita......timp pierdut 40zile (desi la dosar se ataseaza copie dupa CI...)

- in comunicarea respectiva imi spuneau ca....trebuie sa trag alta conducta..si sa chem toti proprietarii la notar...sa le dea acces celor de la distrigaz/gdf pe drumul de servitute. ( in conditiile in care exista conducta din 2006 la care culmea inclusiv distrigaz a contribuit cu finantare...).

dosarul a inceput sa "mearga" iar dupa ce am facut cerere de audienta...si le-am explicat frumos ca ...exista conducta pe drumul pe care sunt deja proprietar....( treaba cu audienta a durat cam 3 saptamani)

sunt curios cat mai dureaza....

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Din pacate, in tara asta nimic nu merge cum trebuie... Si fiecare din noi contribuim la asta, cate un pic, cate un pic... Ideea e sa faci proiectul cu cine trebuie si sa vezi cum se schimba lucrurile... Eu am gasit pe cineva de la Distrigaz si s-a rezolvat destul de repede. Daca vrei, iti dau numarul pe PM.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare