Mugur Iacob Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Domnilor, Am nevoie de putin ajutor! Incerc sa ma conectez la reteaua de gaze - am deja 2 proiecte facute de Distrigaz(pe baza schitei lor gresite) acum il astept pe cel de-al treiea Ma poate ajuta cineva doar sa urgentez procesul? ca iarna se apropie..... Orice sfat e bine venit!!!! PS: colaborez cu firma imputernicita care s-a ocupat de toate actele dar si ei sunt legati de maini... am sunat la call-center-ul lor si acolo mi-a spus sa astept....sa sun saptamana viitoare... Cunoaste cineva sistemul? termenele lor ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI Termenul dupa faza de proiect e cam de 90 de zile. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI Termenul dupa faza de proiect e cam de 90 de zile. Salut, sa stii ca dupa proiect la mine sau miscat cam intr-o luna...poate am avut un pic de noroc... Problema mea este ca s-a intarziat ca sau facut 2 schite gresite acum sunt la a 3-a Astazi a trecut a treia calculatie de sedinta de CT adica de capete terminale spre sa se miste lucrurile.. Oricum daca are cineva o conexiune si ma poate ajuta sa dea un semn aici pe PM ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI Rabdare si tutun, la fel am si eu.....probleme: - adresa de corespondenta gresita......timp pierdut 40zile (desi la dosar se ataseaza copie dupa CI...) - in comunicarea respectiva imi spuneau ca....trebuie sa trag alta conducta..si sa chem toti proprietarii la notar...sa le dea acces celor de la distrigaz/gdf pe drumul de servitute. ( in conditiile in care exista conducta din 2006 la care culmea inclusiv distrigaz a contribuit cu finantare...). dosarul a inceput sa "mearga" iar dupa ce am facut cerere de audienta...si le-am explicat frumos ca ...exista conducta pe drumul pe care sunt deja proprietar....( treaba cu audienta a durat cam 3 saptamani) sunt curios cat mai dureaza.... Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Cunostinta Distrigaz - Sud ILFOV-BUCURESTI Din pacate, in tara asta nimic nu merge cum trebuie... Si fiecare din noi contribuim la asta, cate un pic, cate un pic... Ideea e sa faci proiectul cu cine trebuie si sa vezi cum se schimba lucrurile... Eu am gasit pe cineva de la Distrigaz si s-a rezolvat destul de repede. Daca vrei, iti dau numarul pe PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate