Patrolator Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Salutare tuturor. Pt. cei care vor sa-si verifice buna functionare a unitatii de control al blocantului la diferentialul spate (ECU-blocant) si înca nu stiu cum se face: Faza I: -Rulati cu viteza mai mica de 7Km/h sau opriti -Puneti butonul de comanda pe "ON" -Verificati daca martorul se aprinde Daca DA, e OK si continuati: -Rulati cu viteza mai mica de 7Km/h sau opriti -Puneti butonul de comanda pe "OFF" Daca NU, problema este la sistem, exceptînd ECU-blocant si senzorul de viteza al masinii. Faza II: -Rulati cu viteza mai mare de 7Km/h si puneti butonul de comanda pe "ON" -Verificati daca martorul se aprinde Daca NU, ECU-blocant functioneaza impecabil. Daca DA, în cazul în care senzorul de viteza e OK, defectul e la ECU-blocant. -Verificati ECU-blocant. Verificarea ECU-blocant: 1. Verificati cablajul si conectarea corecta la sursa de curent 2. Suspendati (CORECT - sa nu va cada pe picioare) masina astfel încît rotile din spate sa se poata roti liber 3. Masurati tensiunea de iesire din ECU-blocant, la steckerul de la electrovalva 2 de comanda a blocantului (cea de jos) *La viteza sub 7Km/h trebuie sa fie cca 12V *La viteza peste 7Km/h trebuie sa fie cca 0V Sursa: Manualul de service Nissan Patrol GR Y60 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Verificare ECU-blocant Y60 salut, sunt Adi , eu m-am saturat de problemele cu blocantu spate si am hatarat sa fac o "romaneasca" ,am luat ciocanu si o dalta am dat jos vacumul si am construit"un sistem mecanic cu un cablu care deschizi usa de alimentare combustibil si un arculet de capota bmw e 36 , cam astea au fost piesele.....pun si ceva poze poate ajuta si pe altcineva.... mentionez ca improvizatia"am facut-o in urma cu un an si nu sa defectat , functioneaza prompt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Verificare ECU-blocant Y60 Nu strica o protectie dintr-o teava de mare diametru din care decupezi o portiune si o sudezi de diferential. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Verificare ECU-blocant Y60 Nu-i rau deloc , dar 'arculetul' trebuie sa fie ceva mai hotarat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate