Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti

iulianul

Postări Recomandate

Maine va fi soare, iar terenul a fost bine pregatit de ploaia de azi.

Maine ies sa flexez un pic Samuraiul prin padurile din jurul Bucurestiului.

Cineva interesat?

La o ora rezonabila...9.30, sa zicem.

Eventual poate sa-mi dea cineva o idee de padure pe aproape, unde sa ne putem dezmorti nitel?

Iulian

0723.534.290

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti

Scriu cam târziu, dar n-am acces la calculator şi singurul acces este de pe telefon (să trăiască Note!)

Ziua a fost minunată, pădurea sălbatică, foarte deasa, mult polish, căprioare şi urme de mistreţ. Oleacă de noroi, sleauri de tractor şi câteva şanţuri interesante.

Multă orientare, cu GPS-ul e adevărat, dar nu e uşor nici aşa. Mi s-a confirmat că în teren poţi să treci la câţiva metri de ieşire şi să nu o vezi, poţi să o cauţi ceva vreme şi e important să-ţi păstrezi cumpatul şi raţiunea. Asta mai ales că am fost doi oameni cu o maşină, greu să te salveze cineva din pădure, mai ales dacă nici tu nu ştii exact unde esti :)) De mare folos mi-a fost al doilea GPS cu Google maps, m-am putut orienta după relief, nu e de neglijat.

Am descoperit şi o trecere pe sub autostrada, că pe deasupra nu se poate :D

Am şi un filmuleţ, să nu treacă ieşirea fără o imagine.

[video=youtube_share;O-UBpP2bx3U]http://youtu.be/O-UBpP2bx3U

• Like 1
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

daca mai vrei sa iesi, stiu o zona ok inspre Alexandria, pe la Stalpu... Nu este foarte departe si padurea este super, trece si Neajlovul prin padure... Si eu as vrea sa ies... Dar mai dureaza putin sa termin cu Samuraiul meu si in noiembrie daca mai ai timp poate iesim mai multi.

Link spre comentariu

daca mai vrei sa iesi, stiu o zona ok inspre Alexandria, pe la Stalpu... Nu este foarte departe si padurea este super, trece si Neajlovul prin padure... Si eu as vrea sa ies... Dar mai dureaza putin sa termin cu Samuraiul meu si in noiembrie daca mai ai timp poate iesim mai multi.

Ok, multumesc pentru pont, când mai facem iesiri scurte pe lângă București ne auzim si vizitam zona!

Link spre comentariu

salut! miine vrem sa iesim dar poate detalia cineva traseul asta spre alexandria-stilpu-neajlov etc. iesim eu cu patrol,ciprian cu terrano si iulian cu samurai.

Link spre comentariu

Salut ,

Ma primiti cu voi ?

LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri .
Link spre comentariu

la ce ora si unde ne vedem?

LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri .
Link spre comentariu

Ok,ne vedem maine.

Link spre comentariu

Pai hai ca poate facem ceva frumos am vazut niste drumuri interesante in padurea de langa Crucea de Piatra-

Calugareni :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Da eu vreau sa mergem.Ne aduman la ora mai rezonabila undeva la petron jilava spre exemplu si de acolo mergem spre Crucea de Piatra sau vedem.Acum depinde zunt zone unde putem zgaria masinile dar vedem la fata locului.Deci cine mai vine?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare