iulianul Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Maine va fi soare, iar terenul a fost bine pregatit de ploaia de azi. Maine ies sa flexez un pic Samuraiul prin padurile din jurul Bucurestiului. Cineva interesat? La o ora rezonabila...9.30, sa zicem. Eventual poate sa-mi dea cineva o idee de padure pe aproape, unde sa ne putem dezmorti nitel? Iulian 0723.534.290 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Scriu cam târziu, dar n-am acces la calculator şi singurul acces este de pe telefon (să trăiască Note!) Ziua a fost minunată, pădurea sălbatică, foarte deasa, mult polish, căprioare şi urme de mistreţ. Oleacă de noroi, sleauri de tractor şi câteva şanţuri interesante. Multă orientare, cu GPS-ul e adevărat, dar nu e uşor nici aşa. Mi s-a confirmat că în teren poţi să treci la câţiva metri de ieşire şi să nu o vezi, poţi să o cauţi ceva vreme şi e important să-ţi păstrezi cumpatul şi raţiunea. Asta mai ales că am fost doi oameni cu o maşină, greu să te salveze cineva din pădure, mai ales dacă nici tu nu ştii exact unde esti :)) De mare folos mi-a fost al doilea GPS cu Google maps, m-am putut orienta după relief, nu e de neglijat. Am descoperit şi o trecere pe sub autostrada, că pe deasupra nu se poate :D Am şi un filmuleţ, să nu treacă ieşirea fără o imagine. [video=youtube_share;O-UBpP2bx3U]http://youtu.be/O-UBpP2bx3U 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti daca mai vrei sa iesi, stiu o zona ok inspre Alexandria, pe la Stalpu... Nu este foarte departe si padurea este super, trece si Neajlovul prin padure... Si eu as vrea sa ies... Dar mai dureaza putin sa termin cu Samuraiul meu si in noiembrie daca mai ai timp poate iesim mai multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti eeee nu fiti egoisti... vin si eu ....! dati de stire pe pm pe forum.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti ma bag si eu pe laga bucuresti cand mai faceti din astea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti daca mai vrei sa iesi, stiu o zona ok inspre Alexandria, pe la Stalpu... Nu este foarte departe si padurea este super, trece si Neajlovul prin padure... Si eu as vrea sa ies... Dar mai dureaza putin sa termin cu Samuraiul meu si in noiembrie daca mai ai timp poate iesim mai multi. Ok, multumesc pentru pont, când mai facem iesiri scurte pe lângă București ne auzim si vizitam zona! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti salut! miine vrem sa iesim dar poate detalia cineva traseul asta spre alexandria-stilpu-neajlov etc. iesim eu cu patrol,ciprian cu terrano si iulian cu samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Salut , Ma primiti cu voi ? LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Hai, de mult imi doresc sa vad un Disco in actiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti la ce ora si unde ne vedem? LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti salut! ne vedem la OMV-ul de pe soseaua alexandriei intre 9.15-9.30. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Ok,ne vedem maine. LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti salut, ma bag si eu daca ma primiti:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti :W Mitsu n-aveam :grin:, ne vedem dimineata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Salut Iulian, O sa avem si un Opel cu simecsi. Seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti fratilor sunteti inca in traseu?:grin:... sau va odihniti dupa iesire.... hai cu pozele:banana Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti wkd asta nimic pe langa bucuresti?:banana vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Eu as iesi dar Duminica. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Duminica e bine vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Pai hai ca poate facem ceva frumos am vazut niste drumuri interesante in padurea de langa Crucea de Piatra- Calugareni :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti da e frumos acolo,ma duceam cu crossu acolo vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti facem duminica ceva sau nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Da eu vreau sa mergem.Ne aduman la ora mai rezonabila undeva la petron jilava spre exemplu si de acolo mergem spre Crucea de Piatra sau vedem.Acum depinde zunt zone unde putem zgaria masinile dar vedem la fata locului.Deci cine mai vine? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Weekendul asta nu va pot insoti, obligatii casnice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti @iulianul weekendul trecut cum a fost plimbarea? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate