adb Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Eu unul as veni.... Dar doar duminica... Daca stabiliti o ora, eu sunt la petromul de la iesirea spre jilava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Salut vreau sa vin si eu daca mai este loc si de un pajero DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Loc este pentru toata lumea.Punct de intalnire ramane Petrom Jilava.Pe la cat preferati sa ne vedem 9.00-9.30 ?? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti @iulianul weekendul trecut cum a fost plimbarea? Excelent, relaxanta, vremea foarte faina, traseul lejer. Mai mult orientare in teren, nu in ritmul nostru obișnuit :grin: Totuși am hoinarit ca nebunii, numai pădure si câmp, am ieșit pana la urma la Calugareni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti la 9 30 e ok ,masina mea e cam stock :tk vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti @hory84 o luam usurel mai la plimbare asa stiu un loc cu niste damburi unde putem exersa urcari usoare si coborari :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Vin si eu ! Maine Sambata? da-ti un semn..Duminica nu pot Daca iesiti maine Sambata dati un semn va rog frumos 0724227445 pana la 23.00 nu-i deranj... Jilava este loc la iesire din Bucuresti spre Giurgiu? si Petrom-ul este pe stanga ?? Editat Noiembrie 9, 2012 de Mugur Iacob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti @Mugur nu pot eu maine ca am ceva obligatii de familie dar daca voi stabiliti ceva puteti merge nu ma supar.Jilava este la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu iar Petromul este pe sensul de mers spre Giurgiu adica pe mana dreapta. Baieti in functie de ce mai hotarati sau care va mai anuntati postati aici eu maine o sa fiu plecat si intru abia pe seara. Bafta. Telefonul meu 0723.538.547(orange) Editat Noiembrie 9, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Neatza Sunt online pentru duminica 9 : 30 , Benzinaria este pe partea dreapta la 500 de metri dupa ce iesi din Bucuresti "Meritam si noi o zi de recreere dupa o saptamana de munca" DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Inteleg ca a ramas pentru maine -duminica 11 -11-2012 ora 09.30 Petrom jilava! ! Sper sa ajung /em ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti La 9:30 sunt si eu la Petrom. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Adica noua si jumatate... Nu stiu de ce a iesit asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Ma gandeam sa poata ajunge toata lumea doritoare :roll: Dar nu ma deranjeaza sa fie si mai devreme DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Pentru mine este super ok la noua jumate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Asa ramane sunt prezent si eu la 9 30 :br vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti haideti la munte. Va duc eu pe cateva trasee.:ha1:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Hai ca am aparut si eu.Prezent la 9.30 la Petrom.Are cineva statie cb sa stiu daca o iau sau nu cu mine??? Lor'Deko multumim pentru invitatie cu prima ocazie te onoram cu prezenta.Cu haleala fiecare din traista sau daca vreti sa va luati gratar :). Deci cime vine: hory84 adb Madnes baciudibaciu Eu Caphonne Altcineva? Cine vrea sa mai vina si vede mai tarziu este asteptat maine la Petrom 15 minute.Hai veniti ca e loc pentru toata lumea nu mergem la cascadorii mergem la plimbare :) O seara buna mai stau pe aici pana pe la ora 23.00 Editat Noiembrie 10, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti iau si eu statia mai stam la vrajala:2568717232: vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti iau si eu statia si ceva de gratarel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Cum stati cu gps-urile? Al meu este in deplasare la incarcat soft :(. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti gps decat pe telefon... dar aici cred ca nici nu ne trebuie prea mult... ne descurcam si fara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti A fost foarte frumoasa iesirea de azi sa incerc sa pun cateva poze:cl vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti GATA:banana vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Cu parere de RAU a trebuit sa cedez in fata sotiei si fetelor ! Asta e ! Ma bucur pentru voi,pentru noroiala si ...:sr:sr baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti @baciudibaciu cu alta ocazie te asteptam.A fost o plimbare frumoasa ceva orientare prin padure dar cu polish de craci ,un pic de joaca in groapa aia cu apa dupa care ne-am oprit intrun loc mai nisipos cu maluri si gropi unde ne-am mai jucat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate