Mack Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Foarte frumoase pozele.daca mai organizati ceva saptamana viitoare ma bag si eu.O seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti adb cum ti s-a iesirea? AI avut probleme la rar. Imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu. Poate ai timp de un munte sa vezi cu adevarat off-road.:mrgreen: Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti DUPA O PLOAIE E FRUMOS PE LA CALUGARENI ASTEPTAM SI ORGANIZAM CEVA:x vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Dupa o ploaie prin anumite zone chiar si pe drept devine extrem de interesant :D.Asta a fost o iesire scurta de recunoastere a zonei.Traseul se poate lungi destul de mult cam 30-40 de km dar din pacate doar padure si camp. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Salut! Am fost plecat cateva zile din tara, nu prea am avut timp sa raspund... Eu unul as propune inca o iesire duminica. Daca e ok, stabilim un traseu de comun acord. @johnny_r0 am trecut si de RAR intr-un final... doar suntem in RO... spre nenorocul nostru.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti si eu vreau :h5 vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Cum a ramas?facem duminica o iesire,ceva amatori? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Salut, in principiu as fi si eu interesat daca se strang doritori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Sa flexam un pic puntile pe langa Bucuresti Poate apar si eu doar ca tre sa-mi fac rca si parca nu imi vine sa dau banii plus ca sambata ma duc la o bauta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate