mongli Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Echipa Discovery Romania a pregatit un concurs pentru pasionatii de off-road. Pe scurt tre sa upload-ati un filmulet cu o dracie din off-road in format: .AVI sau .MPEG de MAX 25 MB pe pagina asta: http://www.discovery.ro/one-car-too-far Completati voi numele, prenume, telefon, e-mail si localitate (ca sa poata da oamenii de voi daca castigati) Si dupa ce ati facut asta, va sunati toti prietenii sa va dea like la filmulet, ca asta reprezinta jumate din nota. :grin: Teoretic nu zice nicaieri ca nu poti sa pui mai multe filme pe acelas nume.:) Sau ca tre sa fie neaparat filmulete numa cu tine. Da nici eu nu le-am zis asta. :)) Deci!? :wink: Premiile sunt astea: Locul 1: DSLR Camera Locul 1: DSLR Camera Locul 3: Flip Camera Personal mie imi place cel mai mult Locul 3 :)) Am uitat sa va zic Eu fac parte din juriu pentru cealalta jumatate de nota Va salut Rasty Editat Ianuarie 3, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate