Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze si impresii de la Actiunea Umanitara de Paste 2008

Mugur

Postări Recomandate

CLUB 4X4 multumeste in mod deosebit tuturor celor implicati care au facut posibila desfasurarea Actiunii Umanitare de astazi, sambata 19 aprilie 2008, de la Colonia de copii din Valea Plopului.

La Actiune au participat 7 masini si 10 Oameni.

In total s-au adunat bani - 6570 ron si bunuri : mobilier, frigider, covor 2x3, haine, jucarii, 480 sticle de 1/2 l ice tea, carti, medicamente.

Din cei 6570 ron stransi am cumparat de la Metro urmatoarele : o lada frigorifica de 350 l, 8 calorifere mici pentru centrala, 5 calorifere mari pentru centrala, baxuri de peste, baxuri de icre, oale profesionale+capace de capacitate mare, respectiv 79 l, 47l, 36l, 25l si vesela aferenta.

In total estimam valoarea bunurilor cumparate si donate la 3000 euro.

Cei care au ajutat la finalizarea Actiunii prin colectarea, cumpararea, donarea si transportul bunurilor la copii sunt urmatorii :

-nanuk

-trooper/popescu

-koala/mihai costache

-baciudibaciu

-adrian ZUZ

-photoman

-Mugur/Ligia

Deasemeni CLUB 4X4 multumeste in mod deosebit celor care au donat bani si bunuri :

-boma si fiul sau Codin

-Adrian Gabor si colegii sai de la firma CYROM

-niros05

-aztec

-svejk

-RZV

-reprezentantelelor forumului de copii si mame http://forum.desprecopii.com/forum//top ... ichpage=7..

-Dragos Georgescu

-muzicabuna ( Cristian Mihail )

-Lucian Cojocaru

-Raluca Negulescu

-Mihai Rauta

-Cornelia Rujac

Toti cei care au fost implicati intr-un fel sau altul la Actiunea Umanitara de Paste 2008 a CLUB 4X4 vor primi diplome individuale de multumire si DVD-ul cu poze si filme al Actiunii.

Pun aici cateva poze de la Actiune, prin bunavointa lui photoman, cel care le-a facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: poze si impresii de la Actiunea Umanitara de Paste 2008

CLUB 4X4 multumeste in mod deosebit tuturor celor implicati care au facut posibila desfasurarea Actiunii Umanitare de astazi, sambata 19 aprilie 2008, de la Colonia de copii din Valea Plopului.

La Actiune au participat 7 masini si 10 Oameni.

In total s-au adunat bani - 6570 ron si bunuri : mobilier, haine, jucarii, 480 sticle 1/2 l de ice-tea, carti, medicamente.

Din cei 6570 ron stransi am cumparat de la Metro urmatoarele : o lada frigorifica de 350 l, 8 calorifere mici pentru centrala, 5 calorifere mari pentru centrala, baxuri de peste, baxuri de icre, oale profesionale+capace de capacitate mare, respectiv 79 l, 47l, 36l, 25l si vesela aferenta.

In total estimam valoarea bunurilor cumparate si donate la 3000 euro.

Cei care au ajutat la finalizarea Actiunii prin colectarea, cumpararea, donarea si transportul bunurilor la copii sunt urmatorii :

-nanuk

-trooper/popescu

-koala/mihai costache

-baciudibaciu

-adrian ZUZ

-photoman

-Mugur/Ligia

Deasemeni CLUB 4X4 multumeste in mod deosebit celor care au donat bani si bunuri :

-boma si fiul sau Codin

-Adrian Gabor si colegii sai de la firma CYROM

-niros05

-aztec

-svejk

-RZV

-reprezentantelelor forumului de copii si mame http://forum.desprecopii.com/forum//top ... ichpage=7..

-Dragos Georgescu

-muzicabuna ( Cristian Mihail )

-Lucian Cojocaru

-Raluca Negulescu

-Mihai Rauta

-Cornelia Rujac

Toti cei care au fost implicati intr-un fel sau altul la Actiunea Umanitara de Paste 2008 a CLUB 4X4 vor primi diplome individuale de multumire si DVD-ul cu poze si filme al Actiunii.

Pun aici cateva poze de la Actiune, prin bunavointa lui photoman, cel care le-a facut.

Felicitari tuturor.Ca de obicei v-ati "turat" si ati reusit. :Gr :cl :h5 Bravo!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Bravo! Din nou o treaba facuta bine! Imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Felicitari si respect deplin pentru ceea ce a-ti facut. :1

:rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp

Sincer ma simt rusinat ca nu am participat/cotizat. Sunt perioade in an in care e foarte greu sa te imparti. Servici, rude, prieteni, alte obligatii :sr :sr

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Domnilor, aveti tot respectul meu pentru cea ati facut si fie ca spiritul vostru sa fie molipsitor. :B

Link spre comentariu

Bai, super chestie, auzisem de treaba asta si stiam ca o sa fie inainte de pasti, ce tare as fi vrut sa vin si eu.

Data viitoare cu siguranta ma bag.

Felicitari pentru initiativa!

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Vizitator koala

Ceva poze si de la mine ... "originalele" sunt la Mugur, pentru DVD-ul aferent oricarei intalniri de genul acesta ...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salutare,

am reusit sa finalizam DVD-ul Actiunii Umanitare de Paste 2008, a CLUB 4X4.

Acest DVD, care contine poze si un montaj cu un mic filmulet de la Actiune, alaturi de o Diploma de Multumire din partea CLUB 4X4, va fi primit de catre toti cei care au participat la aceasta Actiune sau ne-au ajutat intr-un fel sau altul.

Toate cele bune,

Mugur... :h5 :cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare