marian nicolae Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Editat Septembrie 22, 2012 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: hammer Ce trebuie sa inteleaga omul din filmul asta? Ca Marauder asta e o tancheta pentru rednecks de oras, ca sa darami ziduri, sa parchezi pe masini si sa spulberi Hummere? M-am uitat la originalul dupa care s-a facut montajul, care da ceva mai bine: Dar baietii de la TG fac o emisiune de divertisment, nu sunt concludenti din punct de vedere tehnic. "The H3 is, much like the Hummer, very much dead" :)) Comentariu foarte britanic. Ca sa ii luam in serios, ar trebui sa uitam episodul in care voiau sa are niste holde cu ditamai utilajele de varf, holde care au ajuns sa fie "arate", cu eficienta tip Clarkson, cu dinamita. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: hammer Destul de amuzant, dar totusi nu-i o masina de strada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: hammer Amuzant??? Poate urmatorul clip e amuzant, dar nu un animal de 10-15 tone care isi face de cap prin oras "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: hammer Mi se pare show cu prosti gramada. Cred ca o sa mut postarea la topicul youtube, ca sa ramana Hammer aici. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: hammer Salutare, in primul film, la minutul 02:22, masina alba parcata nu este o Dacia 1300 Papuc? Pasajul de la rotile spate ma nedumereste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: hammer Asta? Sigur nu e Dacie. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate