stefan hd Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Salut. Vreau sa-mi montez teratrip pe y61 Imi poate spune cineva ce culoare are firul care vine la bord cu impulsul de la kilometraj? Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Montare teratrip y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Montare teratrip y61 Firul albastru de la calculator este pulsul pentru teratrip? Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Montare teratrip y61 Fiirul albastru cu dunga portocalie este foarte subtire, trebuie "sapat" dupa el. Acest fir se leaga la pinul 2 din TT ca sa fie afisat "probe 1" sau pinul 4 pt "probe 2". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Montare teratrip y61 Nu am reusit sa gasim firul potrivit din mufa.pina la urma ne-am legat la unul din firele care iasa din bulbul de pe cutie si a functionat. Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate