Patrolator Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Buna seara. Am auzit ca ar exista Y60 scurt cu geamuri laterale spate neculisante, adica dintr-o singura bucata de sticla. "Alea" au un altfel de cheder, asemanator cu cel de parbriz (fara rama metalica încorporata). Unde as putea gasi (în cazul ca într-adevar exista) astfel de geamuri+chederele aferente? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Posibil ... nu cunosc exact . La virgula lungu' meu am un neculisant , dar are armatura in cheder . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Exista cu siguranta. Aveti si http://www.mascus.com/transportation/used-other-vans/nissan/patrol+2%2c8+td+y60/images/aobm5pcf.html de unde am luat pozele. Va sfatuiesc sa masurati si cotele geamurilor /deschiderilor din caroserie de la varianta cu 4 usi pt. ca la modul de standardizare a productiei auto, e posibil sa aiba aceleasi cote ca la varianta cu 2 usi. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Exista cu siguranta. Va sfatuiesc sa masurati si cotele geamurilor /deschiderilor din caroserie de la varianta cu 4 usi pt. ca la modul de standardizare a productiei auto, e posibil sa aiba aceleasi cote ca la varianta cu 2 usi. Bafta. :tk pt. poze si link. La 2 usi, geamurile laterale sînt mai lungi decît la 4 usi. Eu am nevoie de astfel de geamuri (de la o masina cu 2 usi), pt. o masina cu 2 usi, asa cum scrie si în titlu. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Patrolul din poza e un pick-up cu hard top, geamul lateral spate nu se potriveste la nici un Patrol cu geam culisant, nici ca marime nici ca prindere. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Patrolul din poza e un pick-up cu hard top, geamul lateral spate nu se potriveste la nici un Patrol cu geam culisant, nici ca marime nici ca prindere. Am înteles. Merci de informatie. Mi-ai economisit timpul. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaietadent Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Salutare, Am un GR Y60 scurt de citeva zile si l-am demontat pt un RK total. Are ramele de la geanuri ruginite si chederele cam uzate. Poate cineva sa-mi spuna de unde acizitionez unele noi sau second dar in stare buna? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt 1. eu nu am vazut Y60 cu geamuri neculisante , nici macar in catalogul de piese e drept ca nu am stat sa caut pt toate continentele , ci numai pt EL 2. am mai speriat un client zilele trecute cu pretul unui cheder NOU 190 euro fara TVA !!! deci cauta SH , sau improvizeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Salutare, Am un GR Y60 scurt de citeva zile si l-am demontat pt un RK total. Are ramele de la geanuri ruginite si chederele cam uzate. Poate cineva sa-mi spuna de unde acizitionez unele noi sau second dar in stare buna? Multumesc! Daca nu ai demontat deja ramele geamurilor... te anunt ca nu sunt usor de scos, si ghedere second hand in stare buna nu sunt usor de gasit 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaietadent Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Geamuri laterale spate Y60 scurt Multumesc de sfaturi! Din pacate, pe stinga am apucat sa-l demontez. Ofertele sunt la preturi cam mari. Mai incerc sa caut ceva onest ca pret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate