Micha Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Freelander 1, (2000), 3 usi Oare se pot schimba scaunele stanga-dreapta intre ele? Ma intereseaza doar partea de jos ca spatarul nu merge. Ca la orice masina, scaunul din stanga e mai uzat si doresc sa stau pe cel din dreapta ca pare mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Schimbare scaune intre ele la dezmembrari..ai ocazia sa gasesti si incalzite...;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Schimbare scaune intre ele Pai nu-s asa rele ale mele. Si acum sa dau banii doar pe incalzire nu prea imi vine. Am un Freelander din 99 ieftin si nu merita sa bag bani in el decat la nevoie. Pana una alta vreau sa ma duca din punctul A in punctul B fara probleme. Si chiar daca e ieftina si veche, masina nu arata deloc rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Schimbare scaune intre ele dvs stiti ce nevoi si ce posibilitati aveti..;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Schimbare scaune intre ele Freelander 1, (2000), 3 usi Oare se pot schimba scaunele stanga-dreapta intre ele? Ma intereseaza doar partea de jos ca spatarul nu merge. Ca la orice masina, scaunul din stanga e mai uzat si doresc sa stau pe cel din dreapta ca pare mai bun. Scaunele nu se pot schimba intre ele din cauza inaltimii diferite a sinelor stanga-dreapta, cel din stanga are sina dreapta mai sus si cel din dreapta are sina stanga mai sus. Doar spatarele sunt interschimbabile, dar trebuiesc desfacute complet si asamblate in noua configuratie, inclusiv schimbat tapiteria si reglajul lombar intre ele. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate