Micha Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Am inteles ca tipul de bujii folosit la motoarele pe benzina ar fi Champion NLP100290L La masina mea am si instalatie pe gaz. Stiti daca in acest caz trebuiesc luate alte tipuri de bujii, iar daca nu trebuiesc alte tipuri ce alte marci/modele sunt compatibile cu NLP100290L sau NLP100290LG ? Eu sunt din Ploiesti si nu stiu daca voi gasi exact modelul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Re: Bujii Freelander 1, benzina (GPL) M-am descurcat, am luat Champion Platinum, probabil acelasi tip care s-a pus si pe masina. Am inteles ca astea "Platinum" sunt recomandate pe LPG. Editat Septembrie 30, 2012 de Micha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Bujii Freelander 1, benzina (GPL) NLP100290 se zice ca sunt de fapt Champion RC8PYPB4 , care poate fi substituit cu http://www.sparkplug-crossreference.com/convert/CHAMP_PN/RC8PYPB4 ... dupa parerea mea oricare din alea functioneaza normal NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate