Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pregatire G W460 pentru off-road

monac

Postări Recomandate

Sal, numeleu meu este Cosmin, am un g w460 cu motor de 2800 benzina si vreau sa știu ce cauciucuri sa pun pe jante de 15 exclusiv pt Off road sa am cele mai bune performante in teren si de asemenea cum pot afla ce rapoarte am si cum se pot modifica. Merci
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pregatire G W460 pentru off-road

E foarte important sa stii foarte precis tipul de off-road pe care vrei sa-l practici : plimbari pe forestiere, drumuri de munte cu pietre si noroi, mers la pescuit, iesire la iarba verde cu familia, off-road competitional clasa, standard, open, etc.....Toate astea se incadreaza la off-road......

Dupa ce vei sti exact ce-ti doresti sa faci cu masina ta, poti sa incepi sa citesti despre anvelopele de off-road in sectiunea de aici :

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?447-Anvelope-si-jante-Tehnic

Rapoartele le poti afla ca in filmul de mai jos :

Schimbarea acestor "rapoarte" implica sa cunosti ce reprezinta ele si de cine sunt date, sa stii exact care sunt cele care s-ar potrivi tipului de off-oad pe care vrei sa-l practici si apoi raspunsul la intrebarea "cum se schimba" va fi doar o chestiune de bani si mecanicul pe care ti-l alegi.......

Link spre comentariu

Daca se poate sa mi spui ce inseamna rapoartele si care sunt cele mai potrivite pt tipul de Off road pe care l am descris sa fi tare fericit.merci

P.s. Si de cine sunt date ele.?

Link spre comentariu

Iti pot recomanda citirea topicurilor de mai jos si vei fi mult mai castigat citindu-le decat sa primesti 2-3 raspunsuri :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69031-Nelamurire-rapoarte&highlight=rapoarte

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41871-raport-in-punti

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am fost cu un 2.8 benzina cu simex-uri pe 35 inch si merge ok . Nu trage ca un turbo diesel dar se descurca. Ca sa compenseze avea schimbat raportul in cutia de transfer (1 la 4 fata de 1 la 2,2 cat are de fabrica) , rapoarte 44 cu 9 sau 4:88 . Iti recomand 33-uri sau 35-uri (in caz-ul acesta ai nevoie de un kit suspensie (inaltare , + 5 cm este suficient) si decupat putin la aripa din fata)

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Din experienta proprie, benzinarul de 2800 + 4.88 + 33" este la limita decentei. Masina este lenta pe asfalt si se cam chinuie in teren. Este inca OK, dar nu foarte bine.

Daca schimbi raportul in reductor la 1:4 rezolvi problema in teren (si cred ca o rezolvi bine) dar ramane demarajul lent pe asfalt.

Editat de vlad
Puch 280GE
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare