monac Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Sal, numeleu meu este Cosmin, am un g w460 cu motor de 2800 benzina si vreau sa știu ce cauciucuri sa pun pe jante de 15 exclusiv pt Off road sa am cele mai bune performante in teren si de asemenea cum pot afla ce rapoarte am si cum se pot modifica. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road E foarte important sa stii foarte precis tipul de off-road pe care vrei sa-l practici : plimbari pe forestiere, drumuri de munte cu pietre si noroi, mers la pescuit, iesire la iarba verde cu familia, off-road competitional clasa, standard, open, etc.....Toate astea se incadreaza la off-road...... Dupa ce vei sti exact ce-ti doresti sa faci cu masina ta, poti sa incepi sa citesti despre anvelopele de off-road in sectiunea de aici : http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?447-Anvelope-si-jante-Tehnic Rapoartele le poti afla ca in filmul de mai jos : Schimbarea acestor "rapoarte" implica sa cunosti ce reprezinta ele si de cine sunt date, sa stii exact care sunt cele care s-ar potrivi tipului de off-oad pe care vrei sa-l practici si apoi raspunsul la intrebarea "cum se schimba" va fi doar o chestiune de bani si mecanicul pe care ti-l alegi....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road Multam de informație. Off road de munte, pietre ,noroi cam acest tip de ieșiri o sa fac, dar dificile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road Daca se poate sa mi spui ce inseamna rapoartele si care sunt cele mai potrivite pt tipul de Off road pe care l am descris sa fi tare fericit.merci P.s. Si de cine sunt date ele.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road Iti pot recomanda citirea topicurilor de mai jos si vei fi mult mai castigat citindu-le decat sa primesti 2-3 raspunsuri : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69031-Nelamurire-rapoarte&highlight=rapoarte http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41871-raport-in-punti REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road Uite aici niste date interesante despre 460 ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Pregatire G W460 pentru off-road Am fost cu un 2.8 benzina cu simex-uri pe 35 inch si merge ok . Nu trage ca un turbo diesel dar se descurca. Ca sa compenseze avea schimbat raportul in cutia de transfer (1 la 4 fata de 1 la 2,2 cat are de fabrica) , rapoarte 44 cu 9 sau 4:88 . Iti recomand 33-uri sau 35-uri (in caz-ul acesta ai nevoie de un kit suspensie (inaltare , + 5 cm este suficient) si decupat putin la aripa din fata) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: Pregatire G W460 pentru off-road Din experienta proprie, benzinarul de 2800 + 4.88 + 33" este la limita decentei. Masina este lenta pe asfalt si se cam chinuie in teren. Este inca OK, dar nu foarte bine. Daca schimbi raportul in reductor la 1:4 rezolvi problema in teren (si cred ca o rezolvi bine) dar ramane demarajul lent pe asfalt. Editat Octombrie 9, 2012 de vlad Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kugelr Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: Pregatire G W460 pentru off-road eu merg cu Malatesa Kaiman. sunt f multumit pe: piatra, noroi, zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate