alfredlna Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 salut!!! Vreau sa iau un Patrol utilitara din 96 din Olanda , masina arata super 230 000 km, fara rugina etc. Am vazut intr-o poza din interiorul masinii, ca deasupra scrumierei nu are butonul pt Diff Lock pe bord si nici cel pt reglarea farurilor pe inaltime: Sa fie montate altundeva ? Ce inseamna asta? Ma ajuta sau ma incurca? Am solutii alternative? PS: masina as vrea sa o folosesc zi de zi si sa o prepar pt offroad kit inaltare suspensie, troliu , cauciucuri, etc mai mult pt expeditii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Re: Nu are buton diff lock s-ar parea ca esti posesorul unui Patrol fara blocant full locker spate. Cel mult poti sa ai un LSD -autodeblocant), e cazul multor masini de Olanda ce vin slab echipate. Daca este asa , iti trebuie alta punte , dotata cu asa ceva + instalatia aferenta de comanda. Cand te hotaresti la asa demers, da un semn, avem tot ceea ce iti trebuie pe stoc de la punte pana la butonul din bord. Daca puntea spate este cu etriere, iti pot oferi si un blocant ARB nou, la superpret . E un blocant comandat gresit de un amic. Editat Septembrie 26, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Nu are buton diff lock si cat mar costa distractia asta ? Iti dai seama ca ma dispera maxim si stau in balanta daca sa iau masina sau nu pe deoparte ii impecabila mecanic si estetic si pe partea cealalta nu are dif lock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Nu are buton diff lock merita sa iau masina sau nu ?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Nu are buton diff lock merita sa iau masina sau nu ?????? Pai n-ai spus la ce bani se vinde....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Nu are buton diff lock Daca iei masina ptr expeditii (forestiere, trasee simple) blocantul nu se justifica. Avand in vedere ca Patrolul Y60 in stare cat mai aproape de initial, e o masina tot mai greu de gasit si cele care sunt, se vand pe preturile care se vand (foarte scumpe) daca masina gasita de tine este intr-o stare buna tehnica si pretul e bun ...ia-o fara sa stai pe ganduri (cu tot cu lipsa ei de blocant).:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Nu are buton diff lock la 2600 eur acolo + vreo 200 eur drumul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Nu are buton diff lock Ai luat masina pana la urma?Din olanda am luat si eu masina si am fost tare multumit de starea ei tehnica si nici a mea nu avea blocant,doar LSD.Am schimbat puntea spate si am pus una cu blocant operatiune relativ simpla si cu bani aceptabili(400 E). Din cauza ca nu a vea blocant am mai negociat un pic si am scos masina la 24oo E,poti sa incerci si tu.Asteptam mai multe detalii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate