Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu are buton diff lock

alfredlna

Postări Recomandate

salut!!!

Vreau sa iau un Patrol utilitara din 96 din Olanda , masina arata super 230 000 km, fara rugina etc. Am vazut intr-o poza din interiorul masinii, ca deasupra scrumierei nu are butonul pt Diff Lock pe bord si nici cel pt reglarea farurilor pe inaltime:

Sa fie montate altundeva ?

Ce inseamna asta?

Ma ajuta sau ma incurca?

Am solutii alternative?

PS: masina as vrea sa o folosesc zi de zi si sa o prepar pt offroad kit inaltare suspensie, troliu , cauciucuri, etc mai mult pt expeditii

474689852_(KGrHqV!i0ELZvikFrBQ!Rd!jMI!_271.jpg.cec425ea7271fbf2366691c09c538f56.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nu are buton diff lock

s-ar parea ca esti posesorul unui Patrol fara blocant full locker spate. Cel mult poti sa ai un LSD -autodeblocant), e cazul multor masini de Olanda ce vin slab echipate.

Daca este asa , iti trebuie alta punte , dotata cu asa ceva + instalatia aferenta de comanda.

Cand te hotaresti la asa demers, da un semn, avem tot ceea ce iti trebuie pe stoc de la punte pana la butonul din bord.

Daca puntea spate este cu etriere, iti pot oferi si un blocant ARB nou, la superpret . E un blocant comandat gresit de un amic.

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Daca iei masina ptr expeditii (forestiere, trasee simple) blocantul nu se justifica.

Avand in vedere ca Patrolul Y60 in stare cat mai aproape de initial, e o masina tot mai greu de gasit si cele care sunt, se vand pe preturile care se vand (foarte scumpe) daca masina gasita de tine este intr-o stare buna tehnica si pretul e bun ...ia-o fara sa stai pe ganduri (cu tot cu lipsa ei de blocant).:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Ai luat masina pana la urma?Din olanda am luat si eu masina si am fost tare multumit de starea ei tehnica si nici a mea nu avea blocant,doar LSD.Am schimbat puntea spate si am pus una cu blocant operatiune relativ simpla si cu bani aceptabili(400 E).

Din cauza ca nu a vea blocant am mai negociat un pic si am scos masina la 24oo E,poti sa incerci si tu.Asteptam mai multe detalii.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare