macfero Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Am gasit un troliu la cineva si as vrea sa stiu pareri pro/contra despre el. Sau sa ma orientez spre altceva ? Motorul este pe magneti. Daca se strica s-ar putea repara ? Astept opinii . Ca si informatii : http://milemarker.com/pdf_downloads/pec8_instruction.pdf sau http://www.truckaddons.com/Catalog/subpages/mile_marker_winch_pec8.html P.S.: sper sa nu se considere reclama. Multumesc Editat Septembrie 26, 2012 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Parere troliu Mile Marker PEC8 nu sunt prea bune ceele cu stator cu magnet permanent, se dezlipesc magneti sii se arde lecetromotorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Parere troliu Mile Marker PEC8 In functie de aplicatie poate fi o solotie fff buna pentru ca troliul consuma foarte putin si este mai usor decat unul cu motor clasic. Adica daca ai o baterie micuta, legata la un alternator firav si vrei sa stai linistit la 5-6 trolieri pe zi ... de ce nu?! PS Despre MM nu stiu nimic din pacate, experienta mea cu magnet permanent se rezuma la Ramsey REP8,5 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Re: Parere troliu Mile Marker PEC8 Dupa ce m-am mai documentat pe net am ajuns la concluzia ca nu (se merita) merita acest model. Problema e daca se incinge se cam duc magnetii si nu prea am vazut de cumparat. Mai am o varianta : Come Up 4t. Am inteles ca sunt fiabile si au si viteza buna. Daca a mai avut cineva va rog sa-mi souneti cum se comporta ? Multumesc . Editat Septembrie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Parere troliu Mile Marker PEC8 noi avem mile pe masina cu stator cu bobina si cu senzor de tempperatura il am de vreo 5 ani si nu l-am incalzit niciodata, am schimbat un rand de peri colectoare , nu vreauu sa zic ca e un super troliu dar nu cred ca vreun chinez e mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Parere troliu Mile Marker PEC8 In cazul asta e asemanator doar numele - statorul bobinat si controlul termometric il claseaza direct in grupa mare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate