Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa a 6-a CNOR - Muscel Adventure Trophy, 11- 14 Oct. 2012

Postări Recomandate

Re: Etapa a 6-a CNOR - Muscel Adventure Trophy, 11- 14 Oct. 2012

ati avut un minus la organizare, start trial (desi v-ati batut cu pumnul in piept ca respectati la minut organizarea) si cina festiva. in conditiile in care ne-am inscris primii nu a fost placut deloc sa ne tineti afara pentru ca nu s-au alocat locuri conform numarului bonurilor de masa si am aflat ca nu toti care erau la mese au platit taxa de cina... aroganta cu care am fost tratati de Gigi ne-a lasat un gust amar.

felicitari pentru traseele foarte frumoase, daca nu aveam probleme cu gps'ul sigur eram printre premianti pentru ca am muncit si calificativul traseelor il dau pentru ca le-am parcurs.

@pedro cina festiva era inclusa in taxa sportiva (pilot/copilot) , scrie si in primul post!

E drept ca a fost ceva inghesuiala! :2dr

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@pedro cina festiva era inclusa in taxa sportiva (pilot/copilot) , scrie si in primul post!

E drept ca a fost ceva inghesuiala! :2dr

Nu e vorba de bani ci de locuri de stat la masa, de la Cluj eram vreo 8 fara loc, si de momentul cand se cumpra o masa si organizatori stiu cate suntem iei sunt obligati sa te dau o masa si un loc unde stai, ca nu toti nimerim sa fim acolo la ora 9

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

A fost un concurs foarte frumos cu trasee foarte faine,in special in ziua 2.

Felicit organizatorii si participantii :h5

Am facut echipa buna cu Marinica si avem planuri mari pentru campionatul urmator.

Sa ne vedem sanatosi la Muscel Adventure Trophy 2013 :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multumim si noi organizatorilor pentru traseele frumoase pe care ni le-au pregatit.

A fost o cursa extrem de interesanta, mai ales in ziua a doua.

Ne-am intors cu cupa cea mare acasa, dar am ramas fara prelata :grin:.

Poate din greseala cineva a impachetat prelata noastra (verde inchis, de langa banca, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157455327728885&set=a.157455244395560.34815.100003932553729&type=3&theater, eram parcati langa fratii Kiraly). Dupa premiere cand am fost in parcare la primarie mai era o prelata mare, verde deschis, pe partea cu blocurile.

Daca stie cineva ceva de ea va rugam sa ne anuntati.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Multumim si noi organizatorilor pentru traseele frumoase pe care ni le-au pregatit.

A fost o cursa extrem de interesanta, mai ales in ziua a doua.

Ne-am intors cu cupa cea mare acasa, dar am ramas fara prelata :grin:.

Poate din greseala cineva a impachetat prelata noastra (verde inchis, de langa banca, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157455327728885&set=a.157455244395560.34815.100003932553729&type=3&theater, eram parcati langa fratii Kiraly). Dupa premiere cand am fost in parcare la primarie mai era o prelata mare, verde deschis, pe partea cu blocurile.

Daca stie cineva ceva de ea va rugam sa ne anuntati.

Va multumesc.

Prelata verde mare era a noastra. Noi am uitat-o. :-)

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Eu as fi foarte recunoscator daca cineva a gasit cumva pe traseul de extrem o telecomanda de troliu, o pereche de ochelari si alte troace pe care le-am lasat acolo dupa ce ne-am rasturnat.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare