hainuinimic Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Cutia viteza de pe zj in 5 rapoarte ce tip, model este? Ax5 cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? ...cu presupunerea ca este vorba despre motorizarea de 4000 cc sau 2500 td Dupa ce se va identifica masina cat mai exact aproape sigur vei primi informatiile dorite ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? eu as vrea sa stiu daca se poate pune pe wrangler yj 2.5 benzina ceva cutie de grand cherokee pentru ca astea se gasesc mai usor.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? Asa spune ,altfel sta treaba: 1-Grandul nu are motor de 2.5 benzina deci nici o cutie de Wrangler 2-Majoritatea ZJ-urilor sunt cu cutii automate,5.2-toate 3-Cele cu cutii mecanice sunt mai greu de gasit 4-de la 2.5td exclus-total diferita 5-Sanse ceva mai mari ,cu flansa poti monta cutia de la 4000 cc 6-De la XJ 2.5 i cred ca se poate monta dar sunt destul de rare la dezmembrari ...totusi a ta de ce trebuie inlocuita ? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? a mea cutie sare din treapta a 2-a pe frana de motor si nu intra in a 5-a deloc si din cate am inteles sincroanele si mansoanele pt ea sunt cam greu de gasit....si ma gandeam ca poate ies mai bine daca o schimb.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? Eu nu inteleg nimic. Tu bati campii, ti-e prea lene sa scrii, sau ai impresia ca esti buricul pamantului? Ori ai ceva de vanzare? Ai deschis 2 topicuri ca sa pui aceeasi intrebare, dar in nici unul completa. Ai scris in prezentare ca ai un Wrangler cu motor diesel, dar acum cauti o cutie pentru Wrangler pe benzina. Ai scris intr-un post ca nu ai nici un act la masina ta, dar in altul intrebi ce trebuie sa faci sa o inmatriculezi. Si tot asa. Trage aer in piept, fa-ti ordine in ganduri, si pune intrebarile complet, cu cap si coada, spune de unde pleci si unde vrei sa ajungi, si vei primi si raspunsuri pe masura. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? Caut cutie de benzina pt ca dieselul l-am pus eu, de inmatrculat am intrebat pt ca am alta masina.... Si cam atat....ms mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? In concluzie tu vrei sa inlocuiesti cutia de pe 2.5 benzina cu o alta cutie manuala de Jeep. Probabil ca ai AX5 sau Peugeot BA10/5. Ai pus flansa adaptoare intre motorul nou si carcasa de ambreiaj care era pe motorul de 2.5 benzina ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie transfer zj ? Am flansa facuta, de fapt toata carcasa ambreajului este facuta, cum ziceam cutia mea este cam defecta si vreau sa aflu pe ce model de jeep pot sa gasesc aceasta cutie pt ca de wrangler ii cam scumpa .....eu is cam 90% ca este ax5....acum intrebarea....pe ce modele de jeep se gaseste ax5?....eu vreau doar sa pot prinde pe ea carcasa mea de la ambreaj si reductorul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Cutie transfer zj ? La ce combinatii ciudate ai (sau vrei sa ai) mai conteaza ce potriveste ?:grin: Pune si ceva poze sa vedem si noi ce ai si ce nu ai . ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Cutie transfer zj ? Cutia de viteze AX5 a fost folosita pe Wrangler YJ si pe Cherokee XJ cu motoare 2.5 benzina. Din ce stiu eu, ZJ nu a avut asa motor, deci cauta in curtea YJ sau XJ. PS. Cum acest thread nu are nici o legatura cu Grand-ul poate e mutat la Wrangler, si schimbat titlul in "Cutie de viteze YJ", ca asta e derutant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate