Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 azi noapte am ajuns acasa. de la baia mare. a ajuns si muntele la mahomed dar vad ca nu e nici o miscare pe aici. azi 22 apr, avem: 257 - NICOLAE / STAN (L200)-> 29 LA GENERAL 279 - FULICEA / IANCU (ARHITECTII PE BOWLER) -> 67 LA GENERAL LA QUAD !!! IRIMESCU PE POLARIS E PE 1 !!!! MAI ERAU 2 ROMANI PE DESERT WARIOR CRED CA AU ABANDONAT CA LE-AM VAZUT ACARETU PE PLATFORMA CU NASU INDOIT. CRED CA ATERRIZARE FORTATA... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... eu livrez repede niste kkturi de promotiomale de paste si ma intorc la cursa cu steaguri trompete claxoane. cine se mai baga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Te intorci in Baia Mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... arunca un ochi pe aici si da-ne mai multe detalii viewtopic.php?f=21&t=2755 viewtopic.php?f=25&t=1807 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... ma intorc in ungaria, unde-o fi cursa inmomentul ala. pe tot traseul din HU era lumea iesita in strada cu steaguri, pozau cu telefoanele etc. la baia mare era populatia foarte suparata ca s-a blocat circulatia cu "caraghiosii astia". a, si iesisera si niste jmekeri locali cu ceva masini "tunate" care ambalau motoarele la semafor... deci VINE CINEVA LA SOSIRE? cu steaguri trompete si alte acarete? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... azi, dupa prima speciala gabi e pe 25 in clasamentu general provizoriu. acu pleaca in a doua speciala, dupa care etapa de legatura pana la debrecen. azi cica a mers binemasina. in prima zi probleme din cauza ca au facut uncardan cu 2 cm mailung decat originalu care a impins cutia + motoru pe suporti spre radiator. mare bulan ca nu au spart radiatoru. au avut 1 ora de service si au pus ianpoi cardanu original. pe legatura pana la BM pierdere de putere in a 5a, apoi si in a 4a. simptom de nealimentare. ieri a mers najpa motoru (nu tragea) dar a urcat 9 pozitii la general, de pe 38 pe 29. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Chiar acum am venit de la standuri. Baietii tocmai se pregateau sa plece in ultima cursa de aici dupa care, daca totul decurge bine, pe drumul spre Ungaria se vor opri la reprezentanta Mitsubishi din Baia Mare unde vor schimba discul de ambreiaj si niste cruci de cardan. Felicitari pentru evolutia echipei lui Gabi Nicolae mai ales tinand cond de diferentele enorme din punct de vedere tehnic fata de multe alte echipe dotate cu masini de asistenta super performante. :B :10 :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... BRAVO KLOR. Din pacate la noi mediatizarea tinde spre zero.. la fel si pregatirea mediatica a evenimentului.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... BRAVO LOR. Din pacate la noi mediatizarea tinde spre zero.. la fel si pregatirea mediatica a evenimentului.. Asa e. La televizor se mentioneaza numai la stiri faptul ca au fost 4 accidentati si ca au fost la spital, au fost tratati si au plecat. La Eurosport a fost un reportaj super misto. O sa incerc a il pun pe Youtube. Site-ul evenimentului este updatat online. La noi...ceata. Rusinos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... la noi ceata.... in primul rand "la noi" suntem noi! Adica hai sa ne vedem intai barna din okiul nostru! Cati "pasionati" s-au vazut la start? cati "pasionati" sau vazut la BM? Pe cati dintre "pasionati" intereseaza de fapt raidul? ca dakaru era prea departe, lisabona iar era departe, budapesta e la mama dracu... acu a venit cursa la baia mare. eeeeee, departe domle... da daca ar trece cursa prin curtea forumizdului ar iesi omu sa vaza cursa? ca altfel sunt o gramada de viteji de balcon.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Nu doresc sa fiu Gica-contra, da' uite ce scrie pe frontispiciul forumului nostru : Forumul pasionatilor de off-road ! ... nu scrie nimic acolo de Rally-raid, asa ca poate de asta "nu dam fuga sa vedem echipele" ... Nu vreau sa intru in nici o polemica, da' nu e in regula ca cineva sa vina aici, pe un forum de offroad, si sa ne faca "viteji de balcon" doar pentru ca nu sarim in sus cand e fro' cursa de raliu prin imprejurimi ... parerea mea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dondutzy Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... e putina ceata in zona...nu se prea stia de raliu...doar ce-i pasionati stiau... sunt "chestii "de vazut...camioanele sunt chiar misto...si cross-urile :Gr cat despre startul de luni...putina lume a fost pe acolo,chiar foarte putina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... la noi ceata.... in primul rand "la noi" suntem noi! Adica hai sa ne vedem intai barna din okiul nostru! Cati "pasionati" s-au vazut la start? cati "pasionati" sau vazut la BM? Pe cati dintre "pasionati" intereseaza de fapt raidul? ca dakaru era prea departe, lisabona iar era departe, budapesta e la mama dracu... acu a venit cursa la baia mare. eeeeee, departe domle... da daca ar trece cursa prin curtea forumizdului ar iesi omu sa vaza cursa? ca altfel sunt o gramada de viteji de balcon.... 1. La noi, ma refeream in presa romaneasca nu la noi cei dintr-un forum privat. Vorba lui Koala, de offroad. :grin: 2. Au fost destui pasionati la start chiar daca nu ii stii tu. 3. Au fost destui pasionati la Baia Mare chiar daca nu i-ai vazut tu. 4. Sunt mai putini pasionati de rally raid aici pe forum dar asta nu are nici o legatura. Noi vedem aceasta competitie ca si un eveniment national important. La televiziuni se da orice amarat de meci de fotbal in care se arata cum se bat suporterii si cum se scuipa jucatorii. Asta inseamna presa sportiva in Romania. de parca fotabalul este singur sport existent. 5. Nu e deloc usor ca sa fi spectator la un asemenea eveniment pt ca: a) E greu de ajuns dat fiind faptul ca pt multi e o distanta mare. b) Trebuie sa sacrifici zile de munca neplatite pentru asta. Eu de exemplu , am inchis ieri firma si am stat toata ziua pe traseu. Asta inseamna incasari zero. :grin: c) Si cand ajungi la eveniment ca spectator e nasola senzatia aia pe care o ai cand stai ca milogul in spatele benzii care ii delimiteaza pe spectatori de sportivi. Nimeni nu a spus un cuvant spectatorilor. Gabi Nicolae doar a dat niste autografe. d) Nu mai existau locuri de cazare. Unii , cum sunt cei de la AutoMotor si Sport s-au cazat la vreo 40 de km de Baia Mare. Altii au dormit prin masini. e) Era dificil ca sa ajungi intr-o portiune de traseu ca sa vezi cat mai bine cursa. Trebuia sa mergi cu o zi inainte si sa stai noaptea pe munte la zero grade pentr ca sa vezi dimineata cursa. Altfel, traseele erau inchise si nu putea sa mergi cu masina doar cu motorul prin padure sau pe jos kilometri multi. Noi am stat toata ziua la o curba si am vizionat, ajutat, incurajat etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... luni dimineata m-am uitat in ziarele de sprot..nici o stire.. am incercat sa vad la TV ceva.. nimic.. Parca nici nu ar exista,.. au mai aparut in stirile sportive de la tv la" si altele".. asta este, suntem tributari sportului cu mingia rotunda. Acum poate exista si o exclusivitate pt mediatizare a celor de la ASO.... dar pt a avea spectatori.. trebuiau pregatiti oameni inainte de desfasurarea evenimentului.. cum probabil s-a facut in Ungaria.... Cum s-a facut cu summitul in Bucuresti.. asa trebuia facut in zona.. atunci era altceva. Plus ca la Unguri se tine in jurul unei locati turistice destul de impotrtante, probabil mai accesibila.. Plus ca cei care erau interesati de eveniment se gandeau la Sovata... Sunt cateva "scuze".. paote este si altceva la mijloc...adica partea ca nu s-au gandit la orgoliul romanilor.. startul si finishul se tin in alta parte... Asta nu inseamna ca nu dorim succes si nu ne intereseaza participanti romani din cursa.. toti am vrea sa castige ai nostrii. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Si inca ceva. Nu s-a organizat absolut nimic pentru spectatori. Un speech, o sesiune de poze, o zona amenajata special pentru a vedea o parte din zona asa cum trebuie. Dar asta nu e o problema. Eu sunt revoltat numai pe presa sportiva din Romania si pe autoritati care nu s-au sinchisit sa vina sa incurajeze echipele romanesti macar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Pe Eurosport a fost un filmulet fain. Il puteti vedea aici: http://yo5crq.ro/Central%20Europe%20Rally/ Are 700 MB! Pun si cateva fotografii facute ieri. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... pai io zic ca pasionatii de offroad ar fi trebuit sa fie la start. asta dupa mintea mea. eu am inchis firma 10 zile, pana la sosire. acu mam intors pentru o livrare neprevazuta. am scos canpelele si am dormit in toyota. de cazare nici nu mi-am pus problema. ca sa dau o mana de ajutor in caz ca au nevoie! dealtfel si printre concurenti, majoritatea dormeau in corturi, pe asfalt, langa masini. ca asta e spriritul dakarului! si dupa mine, un pasionat isi schimba viata programul anturajul, pentru pasiunea lui. altfel e chibitz. eu nu sunt pasionat, recunosc! pe mine ma doare-n cur si de rally raid si de extrem. am ajuns acolo doar pentru ca ma cunosc cu baietii si stiu cu ce eforturi au ajuns acolo. si oricat ar pierde firma mea in 10 zile nu conteaza pe langa eforturile lor de a ajunge acolo si de a reprezenta romania. in weekend ar fi trebuit sa fiu pe plaja in BG dar ma intorc in HU pentru ca mi se pare penibil ca niste romani sa treaca linia de sosire pentru romania, cu eforturi numai de ei stiute si sa nu fie nici un roman cu steag prin zona! asta la vreo suta de km de romania! unde sunt nu stiu cate forumuri de pasionati! ma si gandesc ce najpa ar arata o invazie de masini preparate "de chibitzi" romani la sosire... adeq... avem cu ce da ne doare-n cur. pai daca pe noi astia pasionati sau chibitzi care am fi in targetul emisiunilor alea lipsa ne doare in cur ce pretentii sa mai avem de la presari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... nicolae / stan pe 24 la general arhitectii pe 52 carlo din timisoara este pe 61 mani este pe 8 la moto razvan pe 1 la quad !!! era sa uit! daca cineva vrea acreditare de presa rezolvam repede! adeq poa sa intre in parcul inchis si sa faca cate poze vrea mujkiu lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Comentariul lui Radu Roman Radu Roman un mare jurnalist al motorsportului Romanesc(din Baia Mare) un om care a vazut si a participat la multe etape din Campionatul mondial,european si national(ale) de Raliuri si Formula 1. Articolul lui: PRO SAU CONTRA SPORTULUI CU MOTOR ? Central Europe Rally - sub lupa doctorului Radu Roman Incerc sa raspund la aceasta intrebare dupa ce timp de doua zile am asistat la Central Europe Rally, incontestabil cea mai importanta competitie de motorsport derulata in Romania vreodata. Cine sa fie pro sau contra ? Simplu, mass media, care daca nu e vorba de fotbal si tot circul de rigoare, nu mai stie nimic, decat poate box sau K1. Mai ales televiziunile “a tot acaparatoareâ€� si prezentatoarele lor decoltate si siliconate. Organizat pe durata a 7 zile, Central Europe Rally vine ca si o compensare a disparitiei celebrului Dakar. Prin urmare, toata “cremaâ€� participantilor pe care alta data ii puteam urmari doar la Eurosport in ianuarie, au ajuns pentru trei zile si la Baia Mare. De ce la Baia Mare ? Pentru ca autoritatile de la Sovata nu au realizat importanta evenimentului si pentru ca la Baia Mare in trecut s-au organizat etape comune de campionat maghiar si roman tot teren. Astfel ca timp de trei zile toate spatiile de cazare din jurul orasului si din oras au fost pline ochi, iar comertul local a profitat din plin. Si cu toate ca erau inimaginabile in urma cu doua luni, prezentele lui Carlos Sainz, Stephane Peterhansel, Luc Alphand, Cyril Despres sau Robbie Gordon si Marc Coma in Romania au devenit realitate. Pentru trei zile, orasul din nordul tarii a fost gazda echipajelor si mecanicilor a 113 motociclete, 80 automobile si 34 camioane. O derulare de forte impresionanta! In plus, spectatorii veniti sa urmareasca cursa au depasit orice asteptari. Un astfel de eveniment trebuie in mod normal mediatizat pe masura, chiar daca posturile de televiziune nu au obtinut contracte “de publicitateâ€� dupa modelul bine cunoscut. De ce ? Ei bine, pentru ca daca nu acoperi un eveniment sportiv de importanta mondiala sau nationala te descalifici ca si profesionist. Valabil si pentru presa scrisa care a stralucit prin…absenta. Si in plus trebuie sa o faci bine sau profesional. Numai ca la noi lucrurile stau altfel. Fara sa stie despre ce fel de raliu vorbesc, fara sa anunte cine este lider sau cum sunt clasati concurentii romani, pe primul plan al relatarilor au fost accidentele. Care au existat, dar care au fost exagerate in mod intentionat, uneori cu informatii inventate, tocmai pentru a cauta senzationalul. Lucru care ma face sa cred ca multa presa gandeste inca dupa modelul “gaina care a nascut pui viiâ€�. Cine a vazut stiriile de la ora 19.00 de la Pro TV din seara de 22 aprilie intelege despre ce vorbesc. Necazul este ca, cuprinsi de febra stirilor alarmante reflectate de televiziuni, autoritatile locale (responsabilii locali pentru traseu, politie sau reprezentantii spitalului judetean) au simtit nevoia sa faca declaratii publice pentru a se disculpa, fara sa fie acuzati de ceva. Doar trebuiau sa spuna si ei ceva, ca asa-i la noi, toti ne pricepem. Insa cu totii au uitat ca nu sunt organizatorii evenimentului si nu sunt responsabili de cele intamplate. Amaury Sport Organisation, adevaratul organizator, a fost sec in comunicate. Cele intamplate au fost evenimente de cursa si intra in responsabilitatea concurentilor implicati. Asa a fost cu Marc Coma, care a cazut de doua ori luni, s-a lovit la genunchi si a hotarat sa abandoneze. La fel Carlos Sainz l-a lovit azi pe Pascal Maimon, copilotul lui Masuoka, care schimba o roata si i-a rupt glezna, echipajul Mitsubishi Ralliart fiind obligat la abandon. Evenimente de cursa… Cu toata aprecierea unanima a traseului, a prezentei in numar foarte mare a spectatorilor chiar si pe ploaie, a existentei infrastructurii necesare unui astfel de eveniniment, “isteriile mediaticeâ€� la care am asistat, mostenite fara doar si poate din Decembrie 1989, pot face ca in viitor Europe Central Rally sa plece in alta parte. Si astfel vom ramane doar cu fotbal si cu circul aferent. Ca se vinde bine… Si atunci ma intreb, daca mass media este pro sau contra sportului cu motor. Dvs ce credeti ? Eu personal nu mai am nimic de comentat. Punct. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dondutzy Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... :shock: mare dreptate...pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Pot copia articolul si pe alte forumuri? Excelent. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Pot copia articolul si pe alte forumuri? Excelent. Il sun astazi pe Radu Roman sa-l intreb ...si dupa aia! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Am vazut si eu stirile Pro. Au fost cateva secunde, maxim 50, din totalul de stiri sportive. Restul a fost ....becali :bleah Mai multe imagini am vazut de la voi cei care ati fost acolo! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... bai tovarasi, eu stiu una buna - cheia fericirii e sa nu fii dezamagit de lucrurile pe care nu le poti schimba. Nu va mai bateti capul cu mass media de la noi ca nu veti schimba nimic. Si daca e sa judeci dpdv business, nu face sens sa dai rr la un post TV privat. As vrea sa va vad redactori de sport incercand sa convingeti un director de programe ca e un eveniment sportiv major pentru Ro si ca trebuie alocat timp de emisie pt asta. Sa fim seriosi - nici dracu nu stie la noi de rr. Posturile de nisa ar fi putut insa aloca mai mult timp. Dar aici tine de PR-ul baietilor de la ASO. ii invidiez pe cei care au putut sa ajunga acolo sa vada live despre ce e vorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: apai o ajuns dakaru la noi... Se poate face.. totul e sa pregatesti din timp.. Invartindu-ma in domeniu, chiar daca nu pe "felie" stiu ca se poate face in asa fel incat interesul sa creasca... dar Pt asta trebuie timp si pregatire in avans destul de mare...Tine si de PR si de relati si de.. multe amanunte. Probabil ca vom avea cateva zeci de minulte in emisiunile dedicate auto, gen "promotor" "la limita" si altele... Sa speram ca la anul, daca va mai avea loc la noi, sa se invete ceva din scaparile de anul asta si sa fie mai bine promovat. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate