Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dodge interesant de restaurat

Max
 Share

Recommended Posts

• 1 year later...

Re: Dodge interesant de restaurat

nu merita. in europa sint greu de restaurat, din cauza pieselor care trebuie sa vina de peste ocean. iesi mai ieftin sa o iei din america gata restaurata.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

in viziunea mea , asa ceva as cumpara - daca asa vea banii necesari - ptr un proiect de cativa ani , s-o desfac eu cu mainile mele ,impreuna cu un mechanic adevarat si s-o incep de la sasiu ...culoare ...un ablastru sidefat inchis -spre negru sau culoarea zaharului ars de pe marul copt ( se inveleau o data merele in zahar ars )...

arata maxim de frumoasa cu colturile superioare ,grila , mie mi se pare -un priect ''maxim de frumos si interesant "

ce pret are , de curiozitate ? ce an si ce model este

in viziunea mea , asa ceva as cumpara - daca asa vea banii necesari - ptr un proiect de cativa ani , s-o desfac eu cu mainile mele ,impreuna cu un mechanic adevarat si s-o incep de la sasiu ...culoare ...un ablastru sidefat inchis -spre negru sau culoarea zaharului ars de pe marul copt ( se inveleau o data merele in zahar ars )...

arata maxim de frumoasa cu colturile superioare ,grila , mie mi se pare -un priect ''maxim de frumos si interesant "

ce pret are , de curiozitate ? ce an si ce model este

ps . daca vad eu bine , ESTE O CAMIONETA ! nu ? adduce cu IMS ul nostrum dar este parca un pic mai lata in volumetrie , aripile/ overfenderele fata sunt mai late ...

Edited by Astral
0722 249 770 / 0785 33 63 43

uite, asta e 8900eur la vinzare. deci pe ruginitura nu merita sa dai mai mult de 1000.

fa o comparatie cu niva din spate. ca sa vezi latime si lungime. :grin:

1472920282__1.JPG.03785b6b3f92435bd2b43497753ff8eb.JPG

Edited by air_wolf

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

asta verde - kaky arata beton pe langa cealalta ...tot un Dodge este ? ce motorizare or avea .. se vede ca este intretinuta si ca a fost de armata , mai toti stim ca cei din armata ,pun bobocii , sa frece , curate , vopseasca cu zeci de maini o masina , s-o greseze ...etc

cred ca varianta cea mai buna ar fi , in cazul in care ai banii necesari , s-o inmatriculezi ca si masina de epoca - oldtimer , NU ?! probabil sunt niste scutiri de taxe ...

cum or fi ajuns in Europa , probabil ca SUA a avut in Germania , baze militare si le au adus cu ei , iar ca sa le transporte inapoi , nu facea conbustibilul cat era valoarea lor ...cred

oricum arata f bine dar seaman destul de mult , as zice ca-I un frate mai tanar , acealsi linii sus la capota

0722 249 770 / 0785 33 63 43

dodge este, un Power Wagon M37 din 1952. au ramas in Europa dupa WWII si altele au fost aduse in RFG. mai ai ca varianta mai mica seria WC iar ca varianta urmatoare celebrul Kaiser M715 (unii l-au vazut live, din pacate n-o sa-l mai vedem :cr3 ).

• 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use