Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rog informatii drum Oradea Arad

ised8u

Postări Recomandate

Buna seara!

Trebuie sa merg la o conferinta la Timisoara. Plec din Cluj. Anul trecut am evitat ruta Oradea- Arad, pentru ca se lucra la drum, desi e cea mai scurta. Va rog daca puteti sa imi spuneti care este acum situatia.

Multumesc!

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rog informatii drum Oradea Arad

da, drumul este toal refacut, foarte frumos si bun, DOAR CA, la multe comune de pe traseu, la intrare si la iesire au facut "insule", dar nu cum sunt la unguri, unde au 5 cm inaltime bordura, ci cu bordura de 12=15 cm inaltime, de acolo iti ramane roata, deci usor cu viteza si atentie, mai ales noaptea

in plus, langa Arad au facut 3 giratorii la 500 m distant aunul de altul, in care trebuie sa intrii cu 30 la ora, pentru ca sunt stramte si cu ocolire mare

dar drumul e brici

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Rog informatii drum Oradea Arad

poti veni linistit. am facut in weekendul asta dus intors de la Timisoara fara probleme.

In arad se lucreaza la podul de langa catedrala, deci daca nu trebuie sa ajungi in centru, mai bine o iai pe centura, ori in dreapta ori in stanga...

SJ410 - '86 - in reconstructie.

Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare