omoroka Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Am efectuat si noi azi intr-un duet de Samuraie, eu cu Minitehicus copilot si Iulianul, o iesire pe ruta mai sus pomenita. Lutu Rosu - Grohotis: nu recomandam in conditii de ploaie, altfel pentru noi a fost OK azi; Grohotis - Trifan: este traseul Schiulesti insa pe coborare... adica ceva mai usor; Trifan - Valea Varbilau: e cu schepsis ; Sunt sleauri mari si trebuie acordata mare atentie. Noi am mers aici pe un traseu de TAF si cand am ajuns jos am aflat ca exista si un drum mai usor. II rog pe Minitehnicus si Iulianul sa pune ceva poze si track-ul pt ca mie mi s-a terminat bateria la camera si nu stiu daca reusesc sa mai incropesc de ceva filmulet. Va salut! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti O zi...plina Traseul cere oarece indemanare in manipularea covrigului. A avut de toate, urcari, ravene, coborari, sleauri si cateva inclinari laterale in locuri total nepotrivite (le veti remarca prin film). Mai e ceva: e lung si cere atentie permanent, altfel o comiti pe vreun sleau sau mai rau, in portiunile de gol alpin. Pe ud...trebuie sa ai buci puternice! Omoroka a fost deosebit ca intotdeauna, el m-a bagat...el m-a pilotat prin zonele dificile Minitehnicus ne-a trimis ratacitori prin padure...tot el ne-a scos la traseu, a manuit GPS-ul numa', numa'. Multumim pentru poze si filmari, super! N-a fost destul traseul, am ajuns frant ca nu dormisem o noapte inainte, iar pe la 1 noaptea...tipete, fum, sirene, panica...luase foc blocul la parter, exact sub apartamentul meu... am ajuns subiect la stirile de la ora 5 :ha: Adrenalina taica, viata traita la maxim :bannana Dar sa lasam imaginile sa graiasca Editat Octombrie 2, 2012 de iulianul 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti :br:br:br , sa va fie de bine si la cat mai multe. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Foarte fain traseul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Superb mai ales la minutul 6.21 :D brrr.Ca de obicei ne delectati cu iesirile voastre. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Niste baieti de treaba, ne-am intalnit pe traseu,noi fiind cu ATV urile,am continuat traseul impreuna dupa care noi am coborat pe Negras pana in Valea Doftanei,iar ei si-au continuat traseul propus. Multi km fara probleme!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Foarte frumos :br . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Salutare @allroad, bun gasit si pe forum! :h5 Am auzit ca Valea Negrasului s-a stricat destul de mult, nu ca ar fi fost in firea ei nici inainte... Cum se prezinta? De fapt conteaza si pe unde ati coborat... Editat Octombrie 3, 2012 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Salut am coborat pe drumul acela care iese la benzinarie,la pensiunea VEVERITA. Drumul este acceptabil,dar sunt foarte multi bolovani iesiti in relief si te scutura de-ti pleaca piatra de la rinichi(cine are) In rest este ok,fara santuri adanci sau alta capcane. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti vezi ca e unu in paralel fara bolovani.. in partea dreapta cum cobori :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Super traseul, panorame deosebite dar la inclinarea laterala de la minutul 6 si ceva as fi strans rau din partile moi:dr2:cr1. Ma intreb, daca era ud, masinile mari mai treceau inclinarea aceea...? Editat Octombrie 5, 2012 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Super traseul, panorame deosebite dar la inclinarea laterala de la minutul 6 si ceva as fi strans rau din partile moi:dr2:cr1. Ma intreb, daca era ud, masinile mari mai treceau inclinarea aceea...? Traseul a avut segmente mai tehnice decat acea inclinare. Parerea mea este ca acea inclinare se poate parcurge si pe ud daca masina este incaltata cu MT-uri sau simexuri dezumflate corespunzator (noi mergem cu 0.7atm) intrucat baza ei este compusa dintr-un fel de piatra sparta cimentata in sol, deci aderenta maxima. Exista insa un prag psihologic acolo: abruptul din dreapta. Pe vreme de iarna insa nu as incerca-o :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Ai dreptate cu tehnicitatea traseului dar inclinarea cu haul din dreapta i-ti cam taie din curaj))) , am trecut si eu doua inclinari aproape de nivelul celei din filmuletul vostru si stiu cate emotii am avut:hl iarna i-ti trebuie extrem de mult curaj pt a te aventura pe acolo, personal nu as face asa ceva:bi Faina si coloana sonora:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Inclinarile alea laterale... Pentru mine sunt freaky. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Au fost câteva astfel de pasaje înclinate cu hău în dreapta şi gândul că n-ai scăpare dacă se întâmpla ceva, îţi taie avântul. Pot să vă spun ca astea au fost cele mai grele porţiuni pentru mine şi a trebuit să mă adun înainte de a trece. Înţeleg înclinările când o pui pe o parte pe şleau, pe un copac...etc, dar genul asta...pentru mine, trece în altă categorie de sport. Oricum nu puteam se ne întoarcem şi dacă te gândeşti acum la rece, probabil nu era aşa periculos, tehnic se poate, dar senzaţia la faţa locului... Foarte tare Omoroka, mult sânge rece, a trecut primul şi m-a ghidat şi pe mine. A fost o experienţă...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Lutu Rosu - Grohotis - Trifan - Scurtesti Au fost câteva astfel de pasaje înclinate cu hău în dreapta şi gândul că n-ai scăpare dacă se întâmpla ceva, îţi taie avântul. Pot să vă spun ca astea au fost cele mai grele porţiuni pentru mine şi a trebuit să mă adun înainte de a trece. Înţeleg înclinările când o pui pe o parte pe şleau, pe un copac...etc, dar genul asta...pentru mine, trece în altă categorie de sport. Oricum nu puteam se ne întoarcem şi dacă te gândeşti acum la rece, probabil nu era aşa periculos, tehnic se poate, dar senzaţia la faţa locului... Foarte tare Omoroka, mult sânge rece, a trecut primul şi m-a ghidat şi pe mine. A fost o experienţă...:grin: ei bine eu am mers relaxat pentru ca doar cu doua saptamani in urma mai trecusem pe acolo la urcare si stiam ca se poate iar mai 'nainte de mine au mai trecut si altii Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate