spike Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Tot din auzite un drum forestier din Zamora ar iesi in gol alpin informatie care s-a dovedit a fi corecta,s-a transformat intr-o drumetie pana in Secaria,numai pe creste aproape jumatate din traseu care a fost aproximativ de 50 km.Foto am cateva cu telefonul de doar 2 megapixeli. Editat Septembrie 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Sa-ti fie de bine. Cateva detalii pe unde dun Zamora, ce si cum, un trak. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Arata bine! Asteptam track-ul :wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Pei din Zamora iesi sus in Baiului. Daca faci stanga ajungi la gondola din Azuga. Daca faci dreapta mergi pe creasta pana in Seacaria.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Salutare,din pacate nu am track eu am mers dupa ureche,din dn1 in dreptul localitatii(fosta,acum scrie Busteni)Poiana Tapului am facut dreapta si am trecut un pod dupa care uci printre case pana dai de un forestier,e relativ usor tinand cont ca mai sus de case e padurea,pe care mergi inainte pana ajungi sus.Eu am ajuns in gol dupa care am vrut sa ma intorc necunoscand zona deloc,dar am intalnit un nenea cioban de treaba cu care am schimbat cateva vorbe despre oile lui si mi-a arata cu degetul incolo e Secaria si asta a fost tot.Sa precizez ca dupa cele 2 curbe de la intrarea in Poiana urmeaza o linie dreapta,pe partea dreapta a fost sau mai este(nu sunt sigur)un service auto de teren sau dealer ceva,dupa care mai mergi cca 300 metri si se face intrarea spre cartierul Zamora este asfaltat si coboara destul de abrubt direct din dn1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Pei din Zamora iesi sus in Baiului. Daca faci stanga ajungi la gondola din Azuga. Daca faci dreapta mergi pe creasta pana in Seacaria.:grin: Salut, am auzit eu ceva dar n-am avut timp de experimente ca ceasul era 16.00 si nu m-as fi intors nici in dn1 tinand cont ca e festival in Sinaia si era omor pe retur.Merci de pont.Off topic-esti baiatul lui Elisei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Salut, am auzit eu ceva dar n-am avut timp de experimente ca ceasul era 16.00 si nu m-as fi intors nici in dn1 tinand cont ca e festival in Sinaia si era omor pe retur.Merci de pont.Off topic-esti baiatul lui Elisei? Da.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Si alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. pentru cine mai vrea sa mai urce pana in Baiului pe actualul drum forestier ar face bine sa se grabeasca. O sa fie asfaltat in curand asa ca... Eu am urcat pana la golul alpin cu un RAV 4 si a fost super... DUpa ce s- a terminat drumul forestier m-am oprit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Superbe imagini, cred ca cat de curand o sa o iau si eu de unul singur prin Apuseni pentru a prinde in lentila aparatului foto pastelul de toamna:lr:ft. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. pentru cine mai vrea sa mai urce pana in Baiului pe actualul drum forestier ar face bine sa se grabeasca. O sa fie asfaltat in curand asa ca... Eu am urcat pana la golul alpin cu un RAV 4 si a fost super... DUpa ce s- a terminat drumul forestier m-am oprit. salut. care drum se asfalteaza, ala din secaria? pana unde? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Salut! Cel din Zamora pana in golul alpin din Baiului. Drumul o sa se largeasca si o sa se asfalteze. Asta e in proiect... La cum merg lucrurile in Romania, s-a putea sa mai dureze. Oricum am fost pe acest drum si e super traseul... Super pentru mine, care sunt incepator in off road... Cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: Zamora-Secaria de unul singur. Asfaltare in gol alpin de ce care ar fi scopul??Mai bine il asfalteaza pe ala spre Valea Doftanei unde au taiat padurea si in fiecare an se rupe drumul. Se poate detalia un pic traseul din Zamora pana in golul alpin ceva puncte de reper un track.Multumesc. Editat Octombrie 29, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Zamora-Secaria de unul singur. Scopul nu prea e clar...Din auzite in Baiului s-ar amenaja sus acolo o statiune montana... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate