Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nou posesor de jimny 1.3 fara carlig de remorca(mare problema pt mine)

aasergiu

Postări Recomandate

Nu am carlig de remorca la meu jimny si as vrea sa-i pun unul,am cautat pe la dezmembrari,nu am gasit pt ca sau dat,dar s-ar potrivi unul de vitara sau daihatsu feroza??? ca din astea gasesc imediat.

Si mi se pare foarte rigida masinuta,asa trebuie sa fie ea sau sunt duse amortizoarele mele,pt ca dau intro groapa sau peste portiuni de drum cu denivelari si simt ca mi se rupe splina,simt toate gropitele,de zici ca am suspensie sport.

Ca masina este super,vreau sa renunt la atv din cauza ei,imi place la nebunie,am cauciucuri de strada pe ea dar urca de rupe pamantul,e drept ca mergea un motor de 1.6 pe ea,da e bine si asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nou posesor de jimny 1.3 fara carlig de remorca(mare problema pt mine)

Asa e masina, nu cred ca au ceva amortizoarele tale.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Asa, ca o curiozitate, ce vrei sa tragi cu Jimny ?

Incearca sa postezi un anunt, aici pe forum, la rubrica mica publicitate - cumparari accesorii - , sigur vei gasi pe cineva care vinde un carlig.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Gata am gasit mult doritul carlig,chiar la mine in oras si super ieftin

Acum ma gandesc sa innalt masina putin dar ce este mai usor si mai indicat fa folosesc pt. inaltare: bodylift sau suspension lift?un chit de inaltare (arcuri si amortizoare) este cam scump.

Link spre comentariu

Cel mai usor de realizat mi se pare suspension lift cu inaltatoare de arc. Le montezi in 10 min.

Am un set de inaltatoare din poliamida pe care nu le mai folosesc. Le-am tinut pe masina cam doua saptamani.

Daca le vrei da-mi un pm.

Link spre comentariu

Eu am BL 5 cm, se monteaza relativ usor si nu costa mult, dar daca nu te ai hotarat la alta dimensiune a cauciucurilor nu ai de ce sa ridici masina eventual vezi de un scut, functie de ce vrei sa faci .Fara gume cel putin MT nu poti face mare lucru in afara soselei.Eu am prins mersu citind pe aici si aplicand pe propria piele si buzunar.Bafta multa!

Editat de daneen
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am o problema cu uleiul din cutia de viteze la jimilica al meu....nu mai este ulei in cutie,si imi pierdea unde se prinde(imbina) cardanul de partea care iese din cutia de vit,dupa cutia de transfer,pe la jumatatea masini,cardanul are o prindere rotunda cu niste suruburi,pe la suruburile alea imi pierdea ulei,ce sai fac ce ulei sai bag si cat

si imi perde vaselina pe la roata fata dreapta,pe la bila,oare sa dus semeringul?

ce sai fac?

Link spre comentariu

La cutia de viteze iti pierde pe la un semering sau pe la etanseizarea de la cardan. Trebuie desfacut si vazut exact.

La roata fata probabil s-a dus garnitura de protectie si/sau semeringul de planetara. Iar trebuie desfacut si vazut ce are.

Uleiul din cutii (viteze si transfer) e 75w90, iar cel din diferentiale 80w90, dar rezolva problema, ca altfel se va agrava oricum in timp.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Da mam uitat si imi trebuie si semering si garnitura la planetara(la bila ca imi curge vaselina pe la bila,dar de unde le iau,am fost da diverse magazine de piese auto si nu gasesc asa ceva in programele lor

Si cum dau fuzeta jos de pe roata?

Link spre comentariu

pe la acea prindere a cardanului imi pierde ulei,[ATTACH=CONFIG]157300[/ATTACH]

Ce arati tu acolo e cutia de transfer.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Da mam uitat si imi trebuie si semering si garnitura la planetara(la bila ca imi curge vaselina pe la bila,dar de unde le iau,am fost da diverse magazine de piese auto si nu gasesc asa ceva in programele lor

Si cum dau fuzeta jos de pe roata?

Garnitura de protectie la homocinetica + semering planetara gasesti la jimnybits.

Tutorial despre cum se umbla pe la fuzeta, gasesti aici: http://www.bigjimny.com/images/documents/Changing_the_Front_Wheel_Bearings.pdf

Scula aia speciala care o vezi la pagina 6 o gasesti tot la jimnybits.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare