Dorin_Z Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Salutare tuturor! Eu tot am cautat, dar nu am gasit snorkel pentru Daihatsu Terios, Euro 3, an 2000. Daca stie cineva de unde pot cumpara sau daca se pricepe cineva sa fabrice unul civilizat care sa arate si bine. Problema este ca tr montat pe partea stanga si nu pot adapta unul de Samurai sau Jimmy care este pe dreapta. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! Salut si eu am cautat pentru Feroza si cam greu de gasit.Poti adapta ceva de la alta masina daca ai ce sa vezi /masori sau te uiti la postul lui Patrolator si iti faci unul din teava de instalatii sanitare.Eu am ramas doar la stadiul de teava cumparata.Din pacate nu prea am timp de surubarit. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! am vazut pe Suzuki Vitara montat pe stanga, dar nu stiu ce dimensiuni are Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! 90 % nu o sa gasesti iar ca sa adaptezi unul e destul de greu sa ti se potriveasca. Snorkelul il vad util pentru masinile diesel. Tu de ce te-ai gandit sa-ti montezi? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! Cand vreodata o sa intri cu masina in apa sa-ti uzi scaunele ? Eu nu am intrat cu ea mai sus de praguri, Snorkel in opinia mea e doar pt design, realmente nu o sa-ti foloseasca, dar ma rog.... nu te poti c... in gustul omului. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! Cand mergi 10-15 masini vara pe forestier si nu se mai vede masina din fata de praf sa vezi atunci ce bun este.De ce este bun pentru ca masina respira mai de sus un pic.Daca pui si un cap din ala smecher cu ulei atunci chiar faci treaba.Dupa o tura de vreo 30 km am scos din carcasa filtrului de aer cam jumatate pahar plastic de praf. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! Motive sunt destule pe langa cel de design, dar principalul motiv este apa, pe care nu o vreau in mototrul meu, si nici nu vreau sa am emotii din acest punct de vedere. Eu merg la vanatoare cu masina si iarna este tezastru pe teren, am parte de balti mari si adanci, iar daca raman intr-o balta adanca acolo pot sa las si masina, iar aceasta fiind usoara si mica nu iti poti permite sa abordezi o apa cu viteza I la relantiu, tr sa ai un pic de elan, ca sa ai inertie altfel in primul metru ai ramas. Am fost nevoit de mai multe ori sa ocolesc apa pt ca la Navara ajugea apa la usi iar eu daca ma baga o inecam scurt si ma apucam de facut baie, motiv pentru care a trebuit sa calc culturara omului ceea ce nu mi se pare nici o lauda si nici nu imi face placere. De aceea vreau Snorkel!!! Editat Octombrie 3, 2012 de Dorin_Z Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Sfat achizitie snorkel Daihatsu Terios! Pai asta chiar schimba ideea generala . Ar fi nevoie de unul metalic , care poate fi vopsit electrostatic . Inspirat dupa airflow ? - desi cred ca fi unicat ( si in consecinta unul la care calitatea vine impreuna cu pretul pe masura ) . Am avut si eu o solicitare identica , dar am convins omu' sa bage banii in rezervor si sa mearga cu masina ceva timp .... intre timp i s-a blocat CV ... si asa s-a aminat pe termen nedefinit snorkelul de Terios . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate