shooter1 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Am o intrebare.Se potriveste diferentialul fata de la Freelander 1,8 benzina la 2.0 td4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Diferential Freelander ? Se potriveste, dar cauta ca an de fabricatie dupa 2000. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shooter1 Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Diferential Freelander ? Ok multumesc pentru raspuns DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shooter1 Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Diferential Freelander ? Am montat diferentialul de pe 1,8 benzina si merge perfect.Multumesc DKV.Mecanicul a spus ca e vina mea deoarece pe spate am avut cauciucuri mai mari (acum le-am schimbat).Fiind primul 4x4 pe care il nu am stiut ca acest lucru are vreo importanta.A fost o lectie cam scumpa :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusvaszi Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Diferential Freelander ? Buna ziua As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea : se poate circula fara diferentialul din spate la freelander '99 pina se repara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Diferential Freelander ? Salut! Nu se poate circula, deoarece in el intra ambele planetare spate. Deci las-o suspendata pana la finalizarea interventiei. Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Diferential Freelander ? Am montat diferentialul de pe 1,8 benzina si merge perfect.Multumesc DKV.Mecanicul a spus ca e vina mea deoarece pe spate am avut cauciucuri mai mari (acum le-am schimbat).Fiind primul 4x4 pe care il nu am stiut ca acest lucru are vreo importanta.A fost o lectie cam scumpa :cr nu stiu ce inseamna "cauciucuri mai mari" dar un sfat ar fi, daca n-ai facut-o, sa-i schimbi vascocuplajul (VCU)! e garantat 100mii/km. dupa aia incep sa-ti crape IRD, diffu spate...depinde cum de noroc. diferentele de diametru intre anvelope sunt absorbite de un VCU aflat in parametri. daca ala e dus...fortele din sistemul de transmisie punte fata/spate se duc in rulmenti, pinioane etc. pana crapa. Editat Noiembrie 26, 2012 de christi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Diferential Freelander ? Freelander TD4 2001. De ce se incalzeste diferentialul spate la Freelander ? Se incalzeste incepand cu pinionul de atac deci nu corpul diferentialului. A fost verificat de mecanic inainte de a fi pus pe masina. Ma gindesc ca ar fi trebuit sa se simta ca merge greu sau ca are joc, nu? Este posibil sa se incalzeasca din cauza VCU defect ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Diferential Freelander ? Freelander TD4 2001. De ce se incalzeste diferentialul spate la Freelander ? Se incalzeste incepand cu pinionul de atac deci nu corpul diferentialului. A fost verificat de mecanic inainte de a fi pus pe masina. Ma gindesc ca ar fi trebuit sa se simta ca merge greu sau ca are joc, nu? Este posibil sa se incalzeasca din cauza VCU defect ? Sa inteleg ca ai schimbat ceva pe acolo? Nu stiu exact cum e la Freelander, dar e posibil sa nu fie bine reglat jocul intre pinion si coroana (sa fie prea "strans"). Sau, daca cumva nu ai schimbat pereche pinionul si coroana, acesta sa fie motivul (nu se angreneaza corect). Tu si mecanicul stiti mai bine ce s-a facut acolo... dar inclin sa cred ca trebuie desfacut din nou si verificat. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Diferential Freelander ? Nu s-a umblat in el. A fost dat jos de pe o masina si pus pe alta. Poate nu am pus eu intrebarea corecta. Un VCU defectuos ajunge chiar sa incalzeasca diferentialul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 (editat) Re: Diferential Freelander ? Un VCU defectuos ajunge chiar sa incalzeasca diferentialul ? Nu! Cel mai probabil este gripat rulmentul de la pinion, pana nu desfaci diferentialul nu poti stabili o cauza exacta. Editat Martie 23, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shooter1 Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Diferential Freelander ? se gaseste un atelier sau meserias unde se poate reconditiona acest VCU? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci45 Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Diferential Freelander ? Va salut cu respect ! Intrebarea mea este daca diferentialul spate la Frelander 2000 diesel fabricatie 1998 il pot inlocui cu unul benzinar ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 (editat) Re: Diferential Freelander ? Diferentialul spate este identic pe toate motorizarile din 1997 pana in 2006. Codul pt genuine parts este TVK000180. Editat Iulie 23, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci45 Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Re: Diferential Freelander ? Diferentialul spate este identic pe toate motorizarile din 1997 pana in 2006. Codul pt genuine parts este TVK000180. Multumesc de informatie.:x:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate