Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caseta directie

kkkristi

Postări Recomandate

salut tuturor,

sunt cu nervii in pioneze, ce cateva luni mesteresc la o reconditionare a unui mitsu 2 din 94 si la final am dat de o ciudatenie....imi curgea caseta de directie..am demontat, am schimbat simeringul si curgea in continuare, am refacut operatiunea si am constatat ca axul casetei era mancat si ruginit putin exact unde se monteaza simeringul unde iese axul spre bata de directie si aveam scurgeri , de zgarcit cred nu am luat una sh, am fost si am reconditionat bratul la piciorului podului din aviatiei,mai exact in curte la compil pipera, axul a iesit ca nou...am montat iar caseta si culmea, imi arunca simeringul afara...il arunca, foloseam unul corteco cu teflon si arc.... apoi am luat unu cu margine de metal in speranta ca nu il mai arunca.....stupoare, am demontat, montat caseta si am observat ca atunci cand iau viraje tare axul se departeaza de simering cca 0,5 mm.........nu stiu ce doamne iarta-ma o fi, axul rectificat stramb, caseta prea veche.....daca are cineva un sfat e bine venit

mentionez ca pe masina , care are volan pe stanga a fost montat un sasiu de anglia, dar au fost facut rectificarile de rigoare la milimetru si f profesional

astept sfaturi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caseta directie

Este un atelier undeva la Aparatori (str Drumul Jilavei nr 7A) - 0722.342.256 ... repara casete de directie, Este scump dar oamenii stiu ce fac acolo si in plus iti dau factura si 24 de luni garantie.

Am reparat de ceva timp o caseta de directie la un sprinter ...si sunt foarte multimit de rezultate.

Mai ieftin este un atelier in Sighisoara ...dar dureaza destul de mult. Tel 0744.568.794 / 0763.511.683

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare