KYK Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 salutare voua microbisti off road, si iertati mitocania de a nu fi scos din cap caciula inainte de a lansa un topic. acum ca m-am familiarizat cu regulile site-ului incep prin a va felicita pentru frumosul gest de saptamina trecuta, felicitari si la mai mare; presupun ca urmatoarea actiune umanitara e de Craciun ? Scurta prezentare: pasionat de microb si iubitor de natura am fost de cand ma stiu masina adecvata mi-am permis insa acu fo 8 ani si am inceput cu un LandRover Disco pe care l-am cam tavalit - Mugur stie - si inca unul . Acesta din urma avut a putut fi admirat cu roatele-n sus la Tg Mures 2006 sau TAT 2007 pe speciala acolo unde nenea Bucur cobora cu 80 la ora si cu un singur sincron functional. in acest moment sint mindrul posesor al unui KZJ 70 la care tot ciocanesc de vreun an. cam atat deocamdata, succes si sarbatori Pascale linistite cu vin bun si bucate alese ! cristi bilan DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate