Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificare impozite auto

cristi69

Postări Recomandate

Re: Modificare impozite auto

Salut, nu prea vad unde este modificarea, cel putin in cazul meu (Y61 motor 3000cmc)

citat din articol:

"cei care dețin autoturisme cu capacitatea cilindrică între 2601 cm3 şi 3000 cm3 inclusiv vor plăti 144 de Lei/200 cm3 sau fracţiune din aceasta față de 167 de lei și față de nivelul de 72 de lei cât plăteau până acum."

Atat pentru anul 2011 cat si pentru anul 2012, am avut de platit impozit pe auto suma de 2160 ron (adica (3000cmc/200) x 144 ron/200cmc = 2160 ron

Ei spun in articol ca si pentru 2013 va fi la acelasi nivel.

IN tabelul de la finalul art spun ca nivelul actual este de 72 ron / 200cmc pentru categoria 2601-3000 cmc , ceea ce este eronat, cel putin comparat cu ceea ce am avut eu de platit.

E ceva ce imi scapa mie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In martie s-au stabilit impozitele pentru anul viitor, 2013. Alea sunt considerate ca fiind impozitele curente, desi nu s-au aplicat, evident, din moment ce erau pentru 2013.

Acum modifica modificarea.

Link spre comentariu

Eu retin destul de sigur ca am platit peste 800 de lei la impozit in Martie, si la motor de 2500cmc, asta inseamna ca valoarea de 72 lei / 200 cmc era valabila anul acesta. Ciudat...

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Se pare ca e o mare brambureala.:ih

Ponta nu stie nimic iar F.Gheorgescu de asemenea... se pare ca uin gustere de la M.Economiei a dat fara aprobarea lor drumul la acest proiect de lege...:cr

Ca de obicei tot noi vom trage ponoasele si vom contribui la bunastarea BG! :al

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Am auzit azi dimineata ceva la radio (Rock FM) cum ca proiectul de lege ar fi fost dat jos de pe sit. Poate renunta la el...

Trebuie confirmata stirea. Momentan nu gasesc nici un link pe nicaieri.

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

fiecare primarie decide singura valoarea impozitelor in limita a +/- 20% din referinta.

de acolo diferentele.

ca sa fie aplicata din 2013 trebuia abrobat cu 6 luni inainte deci se pare ca ramane pt 2014.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

ca sa fie aplicata din 2013 trebuia abrobat cu 6 luni inainte deci se pare ca ramane pt 2014.

Perfect adevarat! Scrie in Codul Fiscal. Numai ca la ultima majorare din impozit din 2010, Boc a pus pe tapet majorarea in iunie si in iulie intra deja in vigoare! Pe guvern il doare la basca ce scrie in CF, asta-i numai pentru noi, fraierii, cei care platim. Daca au nevoie de o lege pe care ar putea s-a n-o voteze parlamentul, o scot direct, pe ordonanta de urgenta si gata.

Eu am facut si o plangere atunci la circa financiara locala si mi s-a raspuns ca e perfect legala majorarea si ca daca nu-mi convine sa dau ministerul de finante in judecata. Tipic...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Si asa cum nu am fi vrut noi, guvernul a aprobat azi marirea taxelor si impozitelor locale cu pana la 16%.

Bineinteles ca si impozitele pe masini.

Super tare schimbarea promisa de Ponta-nacul! Sa ma p...s in gura lui de gunoi!

Scuzati de limbaj dar cand ma gandesc ca peste cateva zile ma duc sa platesc 8400 de lei impozite pe masini imi vina sa ma dau cu capul de pereti. Acum astai baga si mai mult dupa ce au promis ca nu vor mari taxele si impozitele.

Editat de Max
Link spre comentariu

nu le-au marit.

ei doar au comunicat consiliilor locale ca inflatia exista si ca este de 16% in ultimii 2 ani.

asta da mostra de ipocrizie !

Asta e o smecherie de a arunca vina pe autoritatile locale. Oare autoritatile locale ce vor face?

Vor da vina pe guvern si pe inflatie.

Link spre comentariu

ei da, smecherie... e doar o mica golanie

voi va dati seama cat de prosti ne cred astia? cum ranjesc ei in barba, in palatul lor de clestar, privind la prostimea care vorbeste si vorbeste si vorbeste si niciodata nu face nimic ?

Link spre comentariu

Cata pervesitate la doar cateva zile de la alegeri,doar am zis sa nu ma duc la vot.Eram hotarat sa incep inmatricularea a 2 masini din bulgaria in romania ca sa fiu un cetateam bun dar se pare ca statul nu doreste lucrul asta.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

toti politicienii sunt o apa si un pamant...ar trebui linsati acolo unde-i prinzi

ptr mine un politician bun...e un politician mort:grin:

de-ar mai trai toti trei zile....cu aia de alaltaieri :grin::bleah

• Like 1
Link spre comentariu

Fratioare, nu-i vorba doar despre asta. Sunt multe aspecte aici, nu numai masinile.

Iar noi la fiecare agresiune a statului avem un raspuns evaziv, de ocolire a problemei. Noi gasim solutii temporare in afara noastra, cand in mod normal solutia ar trebui sa fie in noi.

Link spre comentariu

Fratioare, nu-i vorba doar despre asta. Sunt multe aspecte aici, nu numai masinile.

Iar noi la fiecare agresiune a statului avem un raspuns evaziv, de ocolire a problemei. Noi gasim solutii temporare in afara noastra, cand in mod normal solutia ar trebui sa fie in noi.

Solutia tocmai a fost,toti am votat cu Usl ca sa scapam de PDL.Recunosc ca tocmai mi-am luat o mare teapa,bine nici asteptari mari nu aveam dar parca nici chiar asa la cateva zile de la alegeri.Ma doare tare pt. ca am multe de impozitat(casa,habitat,rulota remorci,garaj,barca).Alta solutie mai democratica decat votul nu vad,asta ca hai sa iesim sau hai sa facem ceva nu vad cum.Daca ai vreo propunere buna poate te urmam.

Max pune toate masinile pe un tir si via bg.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

daca platesti integral pana la nu stiu ce data, statul iti da 10% discount:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Se pare ca pana la urma e vina lui MRU saracu'... el e de vina, a dat nu stiu ce ordonanta...

Da bulangii astia, nu pot anula ordonanta asta? Ei vor sa schimbe Curtea Constitutionala sau atributiile ei, da nu pot anula ordonanta lui Ungureanu?

Sa vedeti ce ani misto ne asteapta! Ma astept la marirea impozitului pe salariu.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

la radio zicea cineva ca pt. mijloace de transport nu se aplica majorarea, intrucat au trecut mai putin de 3 ani de la ultima majorare, iar codul fiscal prevede majorari din 3 in 3 ani.

o sa-i doara iar la bashketzi de CF?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare