SUCIUDAN Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Buna tuturor, in acest moment conduc un Mercedes C220 CDI din 2009 insa am inebunit si vreau cu desavarsire un Discovery 3, dupa ce am vazut la un prieten ce poate masina asta si mai ales dupa ce am vazut pe youtube cat de bine se descurca pe teren acidentat. Ce ma sfatuiti? Nu am bani multi, vreau sa dau mercedesul si sa iau un discovery de pana in 16.000 de euro. Am gasit vreo doua, trei cu km putini si destul de dotate. Multumesc, astept pareri pro si contra pentru a-mi face o parere daca sa o iau sau nu!:grin: Ma intereseaza mai mult daca sunt greu de intretinut aceste masini si daca au defectiuni frecvente si costisitoare !!!!! Editat Octombrie 4, 2012 de Astral :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Sfat achizitie Discovery 3 Salut. Au fost discutii pe aceeasi tema, te sfatuiesc sa cauti diversele discutii. Este o masina complexa, nici greu dar nici usor de intretinut. Daca vrei mai multe detalii cere-mi numarul de telefon pe mesaj privat si discutam mai multe la telefon. Uita-te inclusiv la discutiile despre range rover sport, sunt 90 % identice din punct de vedere mecanic. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate