Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Proaspat posesor al primului meu 4x4 (dar categoric nu e ultimul). Din Cluj, si va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Bine v-am gasit multumesc pentru intampinare. deocamdata o sa fiu pe post de spectator, inclusiv la intalniri, ca my toy car nu se pote masura cu masinile voastre :ha: Dar in timp, fie c-o prepar pe asta, fie ca mai iau una... lucrurile se vor rezolva cumva :twisted: Pana atunci, abia astept sa ne intalnim la Fundata si sa va cunosc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Bine v-am gasit nu sunt suparat, pana acum o luna era sofer de skoda, asa ca evolutia mi se pare spectaculoasa (pentru mine, ca sofer) :ha: Dar am in plan ca in scurt timp sa cumpar inca o masina, pe care s-o prepar dupa modelul koala iar asta sa ramana doar de strada. Ca sa pot merge pe unde mergeti si voi. Pana atunci, ma consoleaza ideea ca asta e doar inceputul :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate