packard Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Care sunt echipajele din Bucuresti? Unde ne vedem si la ce ora? Exista vreun track cu traseul ? eventual pus pe o harta ca sa pot sa vad si eu punctul de intrare in traseu si punctul de iesire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Salut Robert, o camera si ptr noi: Pilot (in teren) Alex4x4 Copilot: tata lui Alex Sa ne vedem sanatosi Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Care sunt echipajele din Bucuresti? Unde ne vedem si la ce ora? Exista vreun track cu traseul ? eventual pus pe o harta ca sa pot sa vad si eu punctul de intrare in traseu si punctul de iesire? nu exista track traseu se intra din zona ploiesti ,,plopu,, mai precis se iese in cerasu :wink: echipajele din bucuresti sunt pana acum in jur de 4 cu hause4x4 :2dr5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Am intrebat legat de traseu pentru ca as vrea sa vin cu rotile de strada pana unde pot si acolo sa schimb cu rotile de teren ( niste Maxxis Mudzzila pe care nu as vrea sa le alerg pe asfalt) urmand ca ulterior duminica sa le schimb iarasi. Ar fi posibil din punct de vedere logistic ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Gasca de bucuresti .... Ramane punctul si ora de intalnire McDonalds 07.15 E toata lumea de acord ? The Talibans Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Am intrebat legat de traseu pentru ca as vrea sa vin cu rotile de strada pana unde pot si acolo sa schimb cu rotile de teren ( niste Maxxis Mudzzila pe care nu as vrea sa le alerg pe asfalt) urmand ca ulterior duminica sa le schimb iarasi. Ar fi posibil din punct de vedere logistic ? si eu vin de la Brasov tot cu AT-urile si am sa le schimb. Unde? Robert cred ca poate sa ne spuna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Legat de punctul de intalnire sunt ok. Am omis mai devreme sa zic ca as vrea sa schimb rotile undeva, sa le las acolo pe cele de strada urmand ca dupa ce terminam traseul duminica sa le montez inapoi. Ar fi posibil asa ceva? Inca o chestie foarte importanta, AM UN LOC LIBER IN MASINA. Asta in cazul in care vrea cineva sa mearga sa vada cum e. Eu am facut asta in decembrie si mi-a prins foarte bine sa vad masinile in actiune inainte de a ma decide ce urmeaza sa imi cumpar. Asa ca daca e cineva doritor am un loc liber si e si la geam :)) Scuze daca am incalcat vreo regula scriind cu rosu si boldat dar ma gandesc ca e o oportunitate buna pentru cineva la inceput de drum :) Editat Octombrie 10, 2012 de packard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 hmmm. legat de roti indicat ar fii sa veniti deja cu ele montate pe masina. la o viteza mai mica si o presiune adecvata sunt ferm convis ca se poate deplasa masina cu ele fara probleme. :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Punctul de intoarcere duminica la 'asfalt' care este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 (editat) depinde de ora finala .....poate fi crasna cu lacul vulturilor sau chiojd :2dr wpppssss cativa colegi au facut traseul de duminica :2dr sper sa nu va speriati :grin: Editat Octombrie 10, 2012 de Astral poate fi....cu un singur i......... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 S-ar putea sa vin si eu o sa va zic maine sigur. packard mai este valabil locul acela liber? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 @ Johhny S-a interesat aseara Cristi Brutaru de el. Astept un raspuns de la el. O sa anunt statusul 'locului liber' de indata ce il stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 depinde de ora finala .....poate fi crasna cu lacul vulturilor sau chiojd :2dr wpppssss cativa colegi au facut traseul de duminica :2dr sper sa nu va speriati :grin: Ce sa ne sperie Cobrra? Eu zic sa mai muti din copacii aia, ca vin cu camionul si va defrisez dealurile.:ha:. Si asa nu mai am lemne de gratar prin curte. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 pana maine de dimineata as dorii daca se poate ca fiecare sa-mi comunica numarul de persoane cu care vine la intalnire ,pentru a putea comunica la pensiune :tk aici sau in privat :wink: au inceput deja pregatirile pentru AVENTURA :2dr:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 The talibans team 2 persoane Gepetto si Bigdude Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 pana maine de dimineata as dorii daca se poate ca fiecare sa-mi comunica numarul de persoane cu care vine la intalnire ,pentru a putea comunica la pensiune :tk aici sau in privat :wink: au inceput deja pregatirile pentru AVENTURA :2dr:2dr:2dr Salut Robert,noi suntem 2 persoane. Ne vedem sambata! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Eu sunt solo momentan dat am un feeling ca se va ocupa si locul liber :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Doua persoane de la Brasov. Sa ne vedem cu bine sambata dimineata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Din Brasov merge cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Locul liber de la mine din masina a fost ocupat de Brutaru deci doua persoana si de la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 hmmmm a dat doar o umbra mica de ploaie prin zona deci ......lipsa noroi momentan poate poate cine stie avem noroc :wink: daca nu va bag prin garla si tot gasesc eu putin apa :x neoficial dar sigur pana acum sunt in jur de 8 echipaje :grin: :2dr Editat Octombrie 11, 2012 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 hmmmm a dat doar o umbra mica de ploaie prin zona deci ......lipsa noroi momentan poate poate cine stie avem noroc :wink: daca nu va bag prin garla si tot gasesc eu putin apa :x Din cate observ eu ar ploua in fiecare zii inclusiv sambata... asa ca coborarea aia o sa fie destul de grea Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Din cate observ eu ar ploua in fiecare zii inclusiv sambata... asa ca coborarea aia o sa fie destul de grea oricum traseul pentru ziua 2 se va face de comun acord cu perticipanti deoarece sa vedem starea de duminica dimineata dupa o sambata de party :2dr zona are potential pentru orice tip de vreme si mai ales stare de spirit :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 chiar daca ete asigurata masa de seara am hotarat impreuna cu cativa participanti sa mai facem si un mic gratar :grin: nu ospat cu mofturi.......pastrama ceva saramura poate un mititel un carnat mai deosebit ca deh de la atata bautura se mai face si foame :grin: si daca tot avem posibilitatea si gratarul este langa foisor de ce nu? :2dr in concluzie se poate aduce si ceva pentru un gratarel mic. specific mic sa nu ne apucam de alte dihanii la protap :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 "zona are potential pentru orice tip de vreme si mai ales stare de spirit" - De cate ori trebuie sa-ti spun mai Cobrra? Corect se zice stare de "spritz" :2dr "gratarel mic. specific mic" - daca tu esti obisnuit doar cu ....lucruri mici, e treaba ta; unora le place...mare.:ha: PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate