Ruff Riders Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Salutare. In sfarsit pun si eu niste poze. Scuze pentru intarziere, dar mai bine acum decat deloc. Intr-una dintre poze se vede noul model statie peco pentru aliomentarea Patrolului, iar in alta cum se doarme in Patrol la off-road. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 [video=youtube;Uh-F3tKNAX4] Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 rusoaicele se cunosc de la"o posta"...le "clantane" planetarele in coasta ca la masina de cusut si eu ma stresam la a mea ca imi fac asa,se pare ca e ceva normal la ele....si am cumparat altele Frumoasa iesire,au inceput sa apara si noroaiele dupa atatea luni de praf si pulbere.Simexurile sunt acum la putere. Bafta multa si la mai mare!!! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 rusoaicele se cunosc de la"o posta"...le "clantane" planetarele in coasta ca la masina de cusut si eu ma stresam la a mea ca imi fac asa,se pare ca e ceva normal la ele....si am cumparat altele Frumoasa iesire,au inceput sa apara si noroaiele dupa atatea luni de praf si pulbere.Simexurile sunt acum la putere. Bafta multa si la mai mare!!! Nu le clantane nimic...nu e normal zgomotul ala http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Frumoasa iesire. Bafta multa si la mai mare!!! Organizatorii au facut sa fie foarte relaxata. Cine stie, cunoaste ! Sa traiasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 Frumoase coborarile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 da intradevar a fost foarte frumos !!!!! dar mai sunt asteptate pozele si filmarile facute :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Aventura, by COBRRA ---> 13-14.10.2012 rusoaicele se cunosc de la"o posta"...le "clantane" planetarele in coasta ca la masina de cusut si eu ma stresam la a mea ca imi fac asa,se pare ca e ceva normal la ele....si am cumparat altele Frumoasa iesire,au inceput sa apara si noroaiele dupa atatea luni de praf si pulbere.Simexurile sunt acum la putere. Bafta multa si la mai mare!!! "Clantanitul" e de la suprainaltare.:grin: Cind mi-a facut Ati masina era ok dar dupa ceva km se pare ca mai trebuie umblat pe la doamnele planetare. Am sa-ti povestesc mai multe cind ne vedem, oricum am de gind sa-ti propun un business.:2dr "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate