mihai1975 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Salutare detin un Frontera scurt pe benzina la care nu am schimbat mare lucru. Cea mai mare investitie au fost cauciucurile. Masina a fost inaltata de fata, dar "meseriasul" nu a reusit sa o ridice si de spate... explicatiile nu m-au lamurit. Stie cineva cum as putea sa aduc masina la orizontala, acum pare ca sta sa decoleze. O alta greseala a fost sa montez instalatie de gaz... Nu a fost montata bine si am avut si probleme cu motorul. Dupa alti 1800 de lei bagati in motor am hotarat sa decuplez gazul. Este de vinzare daca cineva doreste. In curand si poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: modificare opel frontera sal niste date informative despre instalatia de gpl producator,etc si pret si ceva poze o zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: modificare opel frontera Detaliile si pozele pentru instalatia GPL oferita, te rog sa le pui intr-un anunt la "Vanzari diverse", iar aici ramaneti on-topic ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: modificare opel frontera Pentru a primi niste raspunsuri clare, trebuie sa dai mai multe detalii despre masina, cum ar fi modelul, anul de fabricatie, tipul motorului, pentru ca functie de model difera solutiile. Daca e pe arcuri cu foi, se schimba arcurie, se inlocuiesc cerceii ... daca e pe elicoidale, la fel, se inlocuiesc arcurile sau se pun inaltatoare etc. Pe fata ti-a ridicat-o din barile de torsiune. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1975 Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: modificare opel frontera Multumesc Stelea azi ma duc sa ma uit sub masina, nu o tin acasa... criza locuri de parcare, ce sa-i faci! voi reveni cu detalii si poze. Stie cineva cum se rezolva problema cu indicatoarele de la bord. Merg doar cand am farurile aprinse. Am impresia ca nu merge nici kilometrajul. Este o problema electrica sau e vreun cablu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: modificare opel frontera Fara sa stiu modelul, inclin sa cred ca ai o problema electronica. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1975 Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: modificare opel frontera sper ca am reusit sa atasez pozele. Detalii despre masina: Opel Frontera tipul FRONTERA-B-SPORT SCURT 3 USI An fabricatie 2001 Motor Y22SE benzina 2,2 litri 100kw Suspensia pe spate este cu arc elicoidal si telescop; nu e pe foi! Din cat mi-am dat seama am o problema cu catalizatorul; dupa ce se incalzeste incepe sa scuture, relantiul este OK, cand calc acceleratia nu se tureaza; daca am insistat au iesit pe toba niste "calti" ca o coada de cal. Este posibil sa fie catalizatorul? Il inlocuiesc sau renunt la el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1975 Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: modificare opel frontera Am o intrebare: ca sa-i sidic spatele am nevoie de arcuri noi si inaltatoare... multumesc Stelea; unde le gasesc si ce marca ar trebui sa caut? sunt piese Opel? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: modificare opel frontera Din poze se vede ca masina a fost ridicata de fata din barile de torsiune. Ia-ti doua arcuri Trailmaster pt. spate si e sufucient. Caltii aia cred ca sunt din toba finala (de zgomot). Fa-i o verificare a sistemului de evacuare (sa nu fie infundat pe undeva ... catalizator sau vreo toba) si apoi o diagnoza. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1975 Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: modificare opel frontera [ATTACH=CONFIG]153235[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: modificare opel frontera posesor nou de frontera cer si eu un sfat in legatura cu cauciucurile de pe frontera, momentan e echipata cu 235/70/16 as vrea ceva mai mare ce imi recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: modificare opel frontera posesor nou de frontera cer si eu un sfat in legatura cu cauciucurile de pe frontera, momentan e echipata cu 235/70/16 as vrea ceva mai mare ce imi recomandati? Depinde de Frontera .... la model ma refer ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: modificare opel frontera este Frontera Sport,2.0i,X20SE modelul din 1996 cu arcuri elicoidale.:grin::grin: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: modificare opel frontera 31x10.50 R15 MT :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate