Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modificare opel frontera

mihai1975

Postări Recomandate

Salutare

detin un Frontera scurt pe benzina la care nu am schimbat mare lucru. Cea mai mare investitie au fost cauciucurile.

Masina a fost inaltata de fata, dar "meseriasul" nu a reusit sa o ridice si de spate... explicatiile nu m-au lamurit.

Stie cineva cum as putea sa aduc masina la orizontala, acum pare ca sta sa decoleze.

O alta greseala a fost sa montez instalatie de gaz... Nu a fost montata bine si am avut si probleme cu motorul. Dupa alti 1800 de lei bagati in motor am hotarat sa decuplez gazul. Este de vinzare daca cineva doreste.

In curand si poze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: modificare opel frontera

Pentru a primi niste raspunsuri clare, trebuie sa dai mai multe detalii despre masina, cum ar fi modelul, anul de fabricatie, tipul motorului, pentru ca functie de model difera solutiile.

Daca e pe arcuri cu foi, se schimba arcurie, se inlocuiesc cerceii ... daca e pe elicoidale, la fel, se inlocuiesc arcurile sau se pun inaltatoare etc.

Pe fata ti-a ridicat-o din barile de torsiune.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Multumesc Stelea

azi ma duc sa ma uit sub masina, nu o tin acasa... criza locuri de parcare, ce sa-i faci!

voi reveni cu detalii si poze.

Stie cineva cum se rezolva problema cu indicatoarele de la bord. Merg doar cand am farurile aprinse. Am impresia ca nu merge nici kilometrajul. Este o problema electrica sau e vreun cablu?

Link spre comentariu

frontera2.thumb.jpg.33e425228a72c7388ca12a1ddd891a95.jpgfrontera1.thumb.jpg.ad18bfb1b4d5b1696b7e3f31eeb35e1b.jpg

sper ca am reusit sa atasez pozele.

Detalii despre masina:

Opel Frontera

tipul FRONTERA-B-SPORT

SCURT 3 USI

An fabricatie 2001

Motor Y22SE benzina 2,2 litri 100kw

Suspensia pe spate este cu arc elicoidal si telescop; nu e pe foi!

Din cat mi-am dat seama am o problema cu catalizatorul; dupa ce se incalzeste incepe sa scuture, relantiul este OK, cand calc acceleratia nu se tureaza; daca am insistat au iesit pe toba niste "calti" ca o coada de cal. Este posibil sa fie catalizatorul? Il inlocuiesc sau renunt la el?

Link spre comentariu

Din poze se vede ca masina a fost ridicata de fata din barile de torsiune. Ia-ti doua arcuri Trailmaster pt. spate si e sufucient.

Caltii aia cred ca sunt din toba finala (de zgomot).

Fa-i o verificare a sistemului de evacuare (sa nu fie infundat pe undeva ... catalizator sau vreo toba) si apoi o diagnoza.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

posesor nou de frontera cer si eu un sfat in legatura cu cauciucurile de pe frontera, momentan e echipata cu 235/70/16 as vrea ceva mai mare ce imi recomandati?

Depinde de Frontera .... la model ma refer ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare