Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare

pit ciprian
 Share

Recommended Posts

Salutare, in cursul saptamanii trecute am facut o iesire in apuseni unde la urcare abrupta, cuplat pe mic, in l, motorul nu trecea de 2000 ture....hmmm. in ziua urmatoare o urcare de vreo 250 m pe iarba, tot in l, nu trece de 2000 ture. nu era iarba uda....de abia am urcat. Pe sosea trage de rupe. Uleiul e castrol15-40, nu are 1000km, apa nu fierbe. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta sau stie cineva cam ce ar putea fi? Nu miroase cutia a ambreiaj incins, uleiul e la nivel peste tot, nu se aprinde nici un senzor. Luni o duc la doctor dar as vrea si parerile voastre, m-au ajutat si alte cazuri, multumesc
Mitsubishi Pajero 3000 V6

Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare

Se aprinde ceva pe bord (cum ar fi becul de motor) si scoate fum?

Simptomul asta este cam de debitmetru ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Salutare, in cursul saptamanii trecute am facut o iesire in apuseni unde la urcare abrupta, cuplat pe mic, in l, motorul nu trecea de 2000 ture....hmmm. in ziua urmatoare o urcare de vreo 250 m pe iarba, tot in l, nu trece de 2000 ture. nu era iarba uda....de abia am urcat. Pe sosea trage de rupe. Uleiul e castrol15-40, nu are 1000km, apa nu fierbe. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta sau stie cineva cam ce ar putea fi? Nu miroase cutia a ambreiaj incins, uleiul e la nivel peste tot, nu se aprinde nici un senzor. Luni o duc la doctor dar as vrea si parerile voastre, m-au ajutat si alte cazuri, multumesc

Dupa cum a sugerat si @Yonutz, verifica debitmetrul de aer. Am patit asa ceva cu un Freelander Td4, in panta n-a mai vrut sa urce, nu se tura mai mult de 1200 rpm, dar cand a revenit pe drum drept n-a mai facut figuri. Cand am pus testerul pe masina a rezultat debitmetru care nu lucra in parametri. Daca modelul respectiv are si Altitude Compensation de la debitmetru trebuie sa fie problema.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone)

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

salut aceeasi problema am avuto io la ultima iesire ,yoane stii bine ....

1 verifica avansu masinii

2 verifica aerul ,se regleaza de deasupra clapetei de acceleratie

3 verifica fisele si bujiile si capacu de delco

4 pune un tester pe ia si opreste fiecare injector in parte si vezi daca functioneaza ,,,caaa la mitsu la peste 200.000 exsista riscul de a se bloca cate un injector (la mine au fost doua inhectoare blocate 3 si 5)

5 vezi filtru de benzina .

la mine tot asa manca asfaltu si in teren mortaciune ,problema la mie a fost avansu masini ,debitul de aer ,si catalizatorul infundat asa ca am loat o evacuare de diesel cap coada si masina merge acum .....

MULTA BAFTA

KAMIKAZE Off Road Team

Duminica ies putin in teren si o sa-i dau in gura la maxim impreuna cu mecanicul meu, luni intra la service, o sa postez aici cauza necazului:h5 ( sper sa ne dam seama ce are) multumesc pt sfaturi

• 1 month later...

Pot spune ca s-a rezolvat singura, in ultimul timp merge foarte bine, am dus-o la reprezentanta Mitshubishi din Oradea si dupa ce a durat o ora, pe bune, sa-i gaseasca mufa de la calculator nu au constatat nimic in neregula. Bineinteles ca atunci cand am dus-o la mecanicul meu, care chiar stie mitshu avand si el doua, a mers perfect:grin:. Acum stau sa vad ce se mai intampla:old

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use