pit ciprian Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Salutare, in cursul saptamanii trecute am facut o iesire in apuseni unde la urcare abrupta, cuplat pe mic, in l, motorul nu trecea de 2000 ture....hmmm. in ziua urmatoare o urcare de vreo 250 m pe iarba, tot in l, nu trece de 2000 ture. nu era iarba uda....de abia am urcat. Pe sosea trage de rupe. Uleiul e castrol15-40, nu are 1000km, apa nu fierbe. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta sau stie cineva cam ce ar putea fi? Nu miroase cutia a ambreiaj incins, uleiul e la nivel peste tot, nu se aprinde nici un senzor. Luni o duc la doctor dar as vrea si parerile voastre, m-au ajutat si alte cazuri, multumesc Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Se aprinde ceva pe bord (cum ar fi becul de motor) si scoate fum? Simptomul asta este cam de debitmetru ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Nu se aprinde nici un bec la bord, fum nu stiu daca scoate...eram singur. Ar putea fi din cutie oare? Multumesc Ionut Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Salutare, in cursul saptamanii trecute am facut o iesire in apuseni unde la urcare abrupta, cuplat pe mic, in l, motorul nu trecea de 2000 ture....hmmm. in ziua urmatoare o urcare de vreo 250 m pe iarba, tot in l, nu trece de 2000 ture. nu era iarba uda....de abia am urcat. Pe sosea trage de rupe. Uleiul e castrol15-40, nu are 1000km, apa nu fierbe. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta sau stie cineva cam ce ar putea fi? Nu miroase cutia a ambreiaj incins, uleiul e la nivel peste tot, nu se aprinde nici un senzor. Luni o duc la doctor dar as vrea si parerile voastre, m-au ajutat si alte cazuri, multumesc Dupa cum a sugerat si @Yonutz, verifica debitmetrul de aer. Am patit asa ceva cu un Freelander Td4, in panta n-a mai vrut sa urce, nu se tura mai mult de 1200 rpm, dar cand a revenit pe drum drept n-a mai facut figuri. Cand am pus testerul pe masina a rezultat debitmetru care nu lucra in parametri. Daca modelul respectiv are si Altitude Compensation de la debitmetru trebuie sa fie problema. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Am sa tin cont de sfaturile voastre si maine o pu pe tester, multumesc:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Ar mai fi o treaba, sa vezi cum merge fara debitmetru (ii scoti mufa). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare 2.5 td are debitmetru ca un prieten intampina aceasi problema LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare salut aceeasi problema am avuto io la ultima iesire ,yoane stii bine .... 1 verifica avansu masinii 2 verifica aerul ,se regleaza de deasupra clapetei de acceleratie 3 verifica fisele si bujiile si capacu de delco 4 pune un tester pe ia si opreste fiecare injector in parte si vezi daca functioneaza ,,,caaa la mitsu la peste 200.000 exsista riscul de a se bloca cate un injector (la mine au fost doua inhectoare blocate 3 si 5) 5 vezi filtru de benzina . la mine tot asa manca asfaltu si in teren mortaciune ,problema la mie a fost avansu masini ,debitul de aer ,si catalizatorul infundat asa ca am loat o evacuare de diesel cap coada si masina merge acum ..... MULTA BAFTA KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Duminica ies putin in teren si o sa-i dau in gura la maxim impreuna cu mecanicul meu, luni intra la service, o sa postez aici cauza necazului:h5 ( sper sa ne dam seama ce are) multumesc pt sfaturi Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdkonf Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Ai rezolvat problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Re: mitshu 3000 nu se tureaza pe urcare Pot spune ca s-a rezolvat singura, in ultimul timp merge foarte bine, am dus-o la reprezentanta Mitshubishi din Oradea si dupa ce a durat o ora, pe bune, sa-i gaseasca mufa de la calculator nu au constatat nimic in neregula. Bineinteles ca atunci cand am dus-o la mecanicul meu, care chiar stie mitshu avand si el doua, a mers perfect:grin:. Acum stau sa vad ce se mai intampla:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts