toeds Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 (editat) salutare tuturor, trebuie sa schimb amortizoarele fata la al meu trooper si ii intreb pe cei ce au schimbat recent amortizoarele ce au ales sau ce au gasit, bineinteles la un pret bun. merci! ma uitam pe aici pe net pe la niste magazine si am vazut o marca "kyb"la un pret bun. a montat cineva? e ceva de ele? Editat Octombrie 6, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret Kayaba & Bilstein ...restu' e can can :) de ...buzunar . http://www.bilstein.de/en/experience-bilstein/highlights/offroad-video.html http://www.bilstein.de/en/home.html ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret cam asa e ... sa inteleg ca "KYB" e acelasi cu KAYABA ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret Da, KYB e prescurtarea de la Kayaba ... Alea mai ieftine sunt pe ulei iar alea mai scumpe sunt pe gaz (diverse setari). Diferenta nu e mare ... Am adus cateva kituri pe gaz JUST-A-GAS si n-au fost (pana acum) probleme cu ele. Pe cele pe gaz era stantat "Made in Japan" ...acum naiba stie cat de japoneze or fi fost ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret salutare, despre Pro Comp ce parere aveti (cred ca multi de pe aici le folosesc)? eu am samuraiul inaltat SPOA si ma gandesc la Pro Comp ES3000 pentru ca (cred eu) sunt potrivite pentru o masina usoara si (sper eu) ca o sa o mai opreasca din topaiala. deci, sunt ieftine/scumpe pentru ce fac? o seara buna Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret salutare, despre Pro Comp ce parere aveti (cred ca multi de pe aici le folosesc)? eu am samuraiul inaltat SPOA si ma gandesc la Pro Comp ES3000 pentru ca (cred eu) sunt potrivite pentru o masina usoara si (sper eu) ca o sa o mai opreasca din topaiala. deci, sunt ieftine/scumpe pentru ce fac? o seara buna Procompuri am eu pe samurai si is perfecte. lucreaza foarte bine si din punctul meu de vedere au cel mai bun raport caliatate-pret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret e ok. atunci merg pe ele, pe KYB. pe unde am vazut eu , alea pe ulei erau vreo 120 lei bucata. o fi bine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret si 230 lei pe gaz. ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: amortizoare: raport calitate- pret cunoaste cineva marca Doetsch Shocks? aveti idee de site-uri in Europa care sa le comercializeze? PS: la prima vedere ar fi destul de ieftine fata de Pro Comp... oare care este diferenta de calitate intre cele doua? (in USA vad ca foarte multi le folosesc) Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate