ak47apache Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Cer sfat pentru o suspensie facuta cu cap acelasi motor, 1300 cmc ? da, motor 1.3 carb eu am rapoarte de vitara 5.12 (41/8)... ieftine si isi fac treaba brici:h5 (mai am un samu stock, deci, am avut cu ce sa compar) PS: si eu aveam retineri inainte si nu stiam ce si cum, dar, am avut parte de o explicatie ca la carte AICI... si s-a adeverit 100%: masina merge bine cu simexuri pe 31", grupuri vitara, motor stock:grin: Editat Octombrie 23, 2012 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: Cer sfat pentru o suspensie facuta cu cap Asta e pretul pentru rapoarte noi in SUA. Atentie insa e posibil sa nu se potriveasca cu grupurile tale plus ca recomand sa iti aduci si kit-ul de instalare. Eu am mers mult cu 4.57 si anvelope de 31, si masina tragea f bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Cer sfat pentru o suspensie facuta cu cap ok, clar elicoidalele bat lamelarele dar este o modificare complexa ce necesita multa munca si un buget ridicat trecere pe arcuri de wrangler este o lucare mult mai simpla iar rezultatul este acelasi (in cazula asta) restul de bani ii poti investi in blocant rapoarte etc. uite flex cu foi de yj si amortizoare repozitionate :wink: Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTM Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Re: Cer sfat pentru o suspensie facuta cu cap Vreau si eu sa trec pe o suspensie mai fiabila in snsul ca am cam rupt si indoit arcuri prin padure. Am citit o gramada de topicuri si inca nu m-a lamurit nimeni care este cea mai buna varianta. Este cineva foarte priceput pe site care poate sa-mi dea un sfar sau care chiar ar putea face astfel de conversii? Editat Octombrie 21, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Cer sfat pentru o suspensie facuta cu cap uite aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79160-4link-spate-la-sam Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate