Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucuresti-North Cape

Maresalul

Postări Recomandate

Salutare!

Din pacate anul asta nu am reusit sa ma plimb pe nicaieri cu Niva si pentru ca inca o mai am ma bate gandul ca la anul sa dau o tura pana la North Cape. Deocamdata mi s-a intiparit in minte doar ideea si am inceput sa scotocesc net-ul. Bineinteles ca avand o Niva drumul va fi cel putin la dus prin mama Rusia si foste tari sovietice(Ucraina, Polonia restul tarilor baltice, un pic de St. petersburg, Finlanda, un pic de Murmansk si punctul final North Cape).

Traseul la plecare ar fi undeva pe la 4000 de km. Ma gandesc ca vreo 3 saptamani ar fi de ajuns pentru bucata asta(la copilot e mai greu sa-si ia concediu mai indelungat si eventual se intoarce cu avionul):):).

Este vreun coleg pe aici care a facut "drumetia" asta? Ceva sfaturi, idei etc? Merita sa mergi cu o masina care consuma 10% tinand cont ca aproape tot drumul este pe asfalt(mai bun,mai rau; nu stiu cum este starea drumurilor prin partea de ord a Rusiei si in special pe zona Murmansk)?

Sa vina ideile, sfaturile acum:):) Merci!

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare