ak47apache Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 (editat) O trecere in revista a ceea ce a fost, este si sper eu va mai fi mult timp de acum in colo SAMURAI *cu ocazia asta am aflat si eu ca primul model de nici 400cc:old nu a apartinut constructorului japonez, Suzuki "adoptand" miniatura in 2 cilindrii... de aici a inceput totul Editat Octombrie 7, 2012 de ak47apache 1 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Back to the roots - Istoria Suzuki Samurai/Jimny Si pana la urma este adevarat ca Samuraiul s-a inspirat de la Aro 10 ? sau e doar o fabulatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Back to the roots - Istoria Suzuki Samurai/Jimny Sa ma ierti, dar mi se pare amuzanta pana si presupunerea :) Ce au in comun astea doua masini? Cam acelasi lucru pe care au in comun George Clooney si Luis de Funes. Nu seamana la forma, nu seamana la solutiile tehnice... Suzuki produce Kei cars din 1970, noi am "inventat" Aro 10 in 1980. Si de unde pana unde sa ajunga japonezii de la Suzuki sa se inspire din o masina fabricata in blocul comunist, cu o minima expunere in lumea occidentala. Macar modele 24 au fost prezente in armata, s-au vandut si in afara tarii, dar din cate stiu Aro 10 nu a fost asa de raspandita incat sa inspire "plagierea". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Back to the roots - Istoria Suzuki Samurai/Jimny AM inteles, era numai o discutie pe care am auzit-o pe la unii si mi s-a parut chiar haioasa, de asta am si intrebat. Deci pana la urma NU noi am inventat sapunul si apa calda :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Back to the roots - Istoria Suzuki Samurai/Jimny AM inteles, era numai o discutie pe care am auzit-o pe la unii si mi s-a parut chiar haioasa, de asta am si intrebat. Deci pana la urma NU noi am inventat sapunul si apa calda :)) ...cu siguranta nu :grin: *valabil si in ceea ce priveste apa si sapunul... unii nici azi n-au auzit de eleslp Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate