Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee KJ/Liberty recall

Heavy D.

Postări Recomandate

Buna ziua !

Jeep cheama in service modelele de Cherokee KJ produse in intervalul 2004 - 2005, din motive de coroziune la bratele/tirantii inferiori ai puntii spate. In Germania e vorba de 3004 bucati, pe toata planeta circa 32000. Bratele respective se schimba cu altele noi, durata operatiei este de circa 45 de minute.

Nu am cifre pentru Romania, deci vedeti care ce masini aveti din anii astia si cautati-va dealerii autorizati sa faca treaba asta.

Info vine din publicatia AutoBild Nr. 40 din 5 octombrie 2012.

O duminca placuta va doresc !

Dragos

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Cherokee KJ/Liberty recall

Am sunat intre timp la autoitalia si m-au programat la service ,au cautat dupa seria masinii din talon si surpriza erau trei campanii pentru masina mea: cea cu schimbarea brate spate de care ai zis si tu dar si schimbarea pivoti fata si un furtun de la ulei din cate am inteles.

Au zis ca o sa aduca piesele si ma suna cand ajung sa ma programez la service, toate astea se schimba fara nici un fel de cheltuiala din partea mea.

Recomand tuturor celor care detin Cherokee kj sa ia legatura cu reprezentanta.

Inca o data multumesc Heavy D pentru informatie.

Link spre comentariu

Al meu este din 2004 luna 09 parca.

Azi l-am bagat in service , din pacate nu au terminat si a trebuit sa-l las pana maine .Cei de la Autoitalia Cluj au fost foarte ok ,mi-au raspuns la toate intrebarile si au fost f amabili.Toate piesele sunt originale au fost trimise de la fabrica ei suportand si cheltuiala.

Eu zic sa mergi la reprezentanta din orasul tau chiar daca jeepul tau e din alt an de fabricatie.Asa cum ai vazut colegul de mai sus a zis de brate spate dar cand am sunat au mai gasit inca 2 campanii pe masina mea respectiv:pivoti fata si piesa in care se infileteaza filtrul de ulei.

Bafta, si posteaza si pe forum dupa ce vorbesti cu reprezentanta sunt curios ce campanii gaseste pe masina ta.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut , al meu Cherokee KJ e din 2006 , am sunat la AUTO COMO Constanta si este o campanie pt. masina mea pentru bratele spate , schimbul se face gratuit chiar daca masina nu mai este in garantie .

Link spre comentariu

Campaniile de rechemari se fac pe loturi de productie. Indiferent daca masina mai e sau nu in garantie operatia se face daca masina face parte din acel lot.

Cei din service nu au de ce sa nu fie amabili deoarece isi iau banii pe manopera de la producator.

Campaniile de rechemari, din punctul meu de vedere, oglindesc seriozitatea producatorului deoarece e usor sa arunci mizeria sub pres si sa taci atunci cand descoperi ca ai comis o eroare in fabricatie, insa este destul de multa munca in constructia unei campanii ca sa nu mai vorbim de costurile aferente (piese, logistica, manopera).

Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare